Katarína Reiterová Krimi

Smrť v ostrej zákrute: Čelná zrážka auta s cyklistom (†66)!

Do svojho cieľa už nedošiel! Pri Kozelníku prišiel o život cyklista (†66), ktorého čelne zrazil vodič (52) osobného auta značky Rover. Ten podľa mužov zákona išiel neprimeranou rýchlosťou a v ostrej zákrute s vozidlom vybehol do protismeru!

K tragickej nehode došlo vo štvrtok o jedenej hodine popoludní v katastri obce Kozelník v okrese Banská Štiavnica. 52-ročný vodič Rovera z Liptovského Mikuláša, išiel v smere od Zvolena na Banskú Štiavnicu.

**„Pri prejazde ostrou pravotočivou zákrutou, neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky, svojim schopnostiam a vlastnostiam vozidla, prešiel do protismeru, kde čelne narazil do oproti idúceho 66-ročného cyklistu z Banskej Bystrice,“ **povedala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Muža na bicykli náraz odhodil mimo cestu. Cyklista pri nehode utrpel veľmi vážne zranenia, ktorým na mieste podľahol. Vodič auta sa pri nehode nezranil. „Alkohol u neho polícia nezistila. Škoda na vozidle a na bicykli je odhadnutá na 6-tisíc eur,“ dodala M. Faltániová.

##SÚVISIACE ČLÁNKY[/color] [link=http://www­.zvolen24.sk/clan­ky?extend.139444_Tra­gedia-na-R1:-BMW-so-4-mladikmi-rotovalo-po-ceste!]Tragédia na R1: BMW so 4 mladíkmi rotovalo po ceste![/link] [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.136771]Hrôza na diaľnici: Starosta s autom zrazil Roba (†21)![/link] [link=http://www­.zvolen24.sk/clan­ky?extend.133307_ZA­BERY-HR%C3%94ZY:-Tragicka-zrazka-4-tinedzerov-pri-Viglasi!]ZÁBERY HRÔZY: Tragická zrážka 4 tínedžerov pri Vígľaši![/link]

Nehoda_Stiavnica
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM