Katarína Reiterová Krimi

Smrteľná jazda (†41) vodiča: Ford v lese vrážal do stromov

Ďalšia tragická dopravná nehoda, pri Janovej Lehote zomrel šofér (†41) osobného auta. Jeho 12-ročný spolujazdec vyviazol len s ľahkými zraneniami. Nehoda sa stala včera, krátko pred treťou hodinou poobede.

Prievidžan išiel na svojom Ford Galaxy od Žiaru na Prievidzu. Na úseku cesty, pri motoreste Dubník v katastri obce Janova Lehota, z doposiaľ nezistených príčin plynulo prešiel cez protismernú časť vozovky na ľavú krajnicu.

Tam zišiel dolu svahom do priekopy a vošiel do priľahlého lesa. Ľavým bokom vozidla narazil na prvý strom, od ktorého vozidlo odrazilo a narazilo pravým bokom do druhého stromu, okolo ktorého ho pootočilo a odhodilo do tretieho stromu, do ktorého narazilo ľavou hranou strechy. Jeho auto sa pootočilo a dopadlo na zem, kde ostalo stáť na streche.

„Vodič pri nehode utrpel vážne zranenia, ktorým na mieste podľahol,“//// informovala nás krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová a dodala, že: **„12-ročný spolujazdec bol so zraneniami preverený do nemocnice v Bojniciach.“ **//// Po ošetrení ľahkých zranení bol však prepustený do domácej liečby.

„Na vozidle vznikla škoda odhadnutá na 9-tisíc eur. U vodiča bude požitie alkoholu zisťované pri nariadenej súdnej pitve. Poverený policajt začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia,“//// doplnila Faltániová.

[color=#ff0000]­SÚVISIACE ČLÁNKY [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.139097_Fi­at-nabural-do-betonu:-Vodic-neprezil-devastacne-zranenia]Fiat nabúral do betónu: Vodič neprežil devastačné zranenia![/link] [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.137533_Sex­skandal:-Policajtka-obvinila-policajta-z-obtazovania!]Sex­škandál: Policajtka obvinila policajta z obťažovania![/lin­k] [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.138810_Tra­gedia-mamy-so-synmi:-Smrt-prisla-pri-navrate-z-pohrebu]Tragédia mamy so synmi: Smrť prišla pri návrate z pohrebu[/link] [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.138693]Mat­ka vrazila do kamiónu: Synovia (†24,†25) to neprežili![/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM