Barbara Dallosová Rôzne Správy

Smutný príbeh zo žiarskeho útulku: Dio, držíme ti palce! FOTO a VIDEO

Mladý veselý vlčiak zo dňa na deň strati elán. Zábery skormúteného psíka trhajú srdcia.

Ilustračný obrázok k článku Smutný príbeh zo žiarskeho útulku: Dio, držíme ti palce! FOTO a VIDEO
11
Galéria
Zdroj: OZ Strážni anjeli

Zdravý psík plný energie sa zo dňa na deň zmenil na nepoznanie. Vlčiaka, ktorý dostal meno Dio, doviezla do útulku hliadka Mestskej polície. Zo začiatku boli pracovníci útulku obozretní, mohutný psík si držal odstup a nebolo jasné, čo sa od neho dá čakať. Ostatne, pracovníci útulku často nevedia, aký príbeh z minulosti si psíky na pleciach nesú.

Z Dia sa však vykľulo veľké hravé maznavé šteňa vďačné za každý kúsok ľudskej pozornosti. Mladý psík sa rýchlo naučil niekoľko povelov a zdalo sa, že je to skvelý adept na nový domov, najlepšie so záhardou.

Približne ročný Dio miluje vodu a kúpanie. Len prednedávnom útulok zverejnil fotku, na ktorej sa vlčiak s pôžitkom chladí v bazéne. Psíka však odrazu akosi opustil elán.

,,Nedávno sme pridávali fotky a video ako si užíva kúpanie v bazéniku a teraz je to iba kôpka nešťastia. Už keď včera nechcel ani svoju obľúbenú hračku a ani papať, vedeli sme, že sa niečo deje," uverejnilo OZ Strážni anjeli s fotkou skormúteného psíka s tým, že na veterine padlo aj podozrenie na psinku.

Najnovšie pribudlo na facebooku OZ Strážni anjeli video, ktoré nejednému psíčkarovi trhá srdce. Stav psíka sa nezlepšil, naopak, pribudli ďalšie komplikácie. ,,Diuško, bojuj," vzbudzujú nádej pracovníci útulku.

Držte psíkovi palce. Alebo rovno pomôžte činmi. Útulok v správe OZ Strážni anjeli môžete podporiť finančne, krmivom, dobrovoľným venčením, poskytnutím dočasnej starostlivosti alebo ideálne – adopciou. Všetky psíky určené na adopciu a viac informácií nájdete na facebooku OZ Strážni anjeli.

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM