Adriana Blahová Krimi

Speváčka Tina o krste s Ficom: Som za každú srandu

Speváčka Tina mimoriadne nabrala na popularite. Nedávno zavítala na vystúpenie blízko Žiaru so svojou láskou, futbalistom Richardom Lásikom (18) a ako jediným nám poskytla rozhovor. Rozpovedala sa aj o tom, ako to vlastne bolo s krstom, na ktorý zavo

V Hoťape v Novej Bani vystúpila po Desmode a Majkovi Spiritovi Tina. Na koncerte zaspievala najmä piesne z posledného albumu S.E.X.Y.. Drobné žieňa to na pódiu pekne rozprúdilo.

Speváčka prišla na vystúpenie so svojím priateľom, len osemnásťročným futbalistom Richardom Lásikom. Po celý čas si dvojica vymieňala zamilované pohľady. Tina odštartovala koncert štýlovo v žltých slnečných okuliaroch. Počas vystúpenia odzneli jej najväčšie hity a piesne z najnovšieho albumu. Nemala problém zísť z pódia, aby bola bližšie svojím fanúšikom. Jej nenáročné tanečné kreácie boli príjemným spestrením vystúpenia a na kvalitu speváckeho výkonu nemali dopad.

Tina nám poskytla exkluzívny rozhovor. Zaujímalo nás, či si ešte spomína na svoje prvé vystúpenie za honorár. **„Prvé platené vystúpenie bolo za 5 000 Sk. Minuli sme to asi na cestu. Bola to nejaká firemná akcia v Tatrách A bolo to klasicky strašne zlé,“ **usmieva sa Tina.

Jej posledný album krstil terajší premiér Robert Fico. Netreba však za tým hľadať nič zložité. „Ja som si ho nezvolila. Zvolila ho náhoda. Som za každú srandu. Keď tá situácia vznikla, povedala som si, tak sa to bude chvíľku riešiť a potom to prejde. Ľudia za tým hľadajú tri tisíc iných vecí. Vôbec nič za tým nie je, ani nikdy nebolo,“ tvrdí Tina.

Drobná speváčka naznačila aj črtajúcu sa zahraničnú spoluprácu.** „Rada by som prijala ponuku od veľmi známeho zahraničného DJ-a. Ale nebudem menovať. Už rokujeme o spolupráci, ale zatiaľ sme to nedoriešili.“ **

Obrovský hit Sexi nahrala Tina a Egom na poslednú chvíľu. „Ega som nahnala posledný deň do štúdia. Krvopotne sme vymýšľali na kolene ako to bude vyzerať, aranžovali sme vokály, písali sme texty. Keď išiel master albumu „do pece“, v tej sekunde sa dokončila pesnička Sexy. Nikto nerátal, že sa to môže stretnúť s takou odozvou,“ priznáva Tina.

Viac z rozhovoru nájdete vo videu k článku!

Video: Ján Suchodolinský

Speváčka Tina o krste s Ficom: Som za každú srandu
1
Galéria
tina
15
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM