Kultúra

Štart UPs po žiarsky: Spoznajte príbehy úspešných ľudí z nášho mesta

Praktické rady, ale aj úsmevné príhody zo života. Unikátna talkshow mieri do Žiaru.

Ilustračný obrázok k článku Štart UPs po žiarsky: Spoznajte príbehy úspešných ľudí z nášho mesta
1
Galéria
Zdroj: Štart UPs

Zaujímajú vás príbehy známych lokálnych podnikateľov, chceli by ste sami začať podnikať, len neviete ako na to, či odkiaľ vziať na rozbehnutie vlastného biznisu peniaze, alebo si len radi posedíte v príjemnej atmosfére a vypočujete zaujímavé a často aj úsmevné príbehy? 26. januára 2017 o 17:30 hod. sa v priestoroch výstavnej siene MsKC v Žiari nad Hronom uskutoční motivujúca talkshow s inšpiratívnymi ľuďmi, ktorá vás zaručene nakopne.

Podujatie Štart UPs je talkshow o podnikaní v regiónoch Slovenska, v ktorej vystúpia jednak lokálni podnikatelia, ktorí sa s vami podelia o svoje skúsenosti a zážitky z ich cesty za úspechom, ale aj zástupcovia štátnych a súkromných spoločností a inštitúcií, ktorí vám poradia ako získať financie na rozbehnutie vlastného podnikateľského nápadu.

Na podujatí vystúpia aj úspešní ľudia z mesta Žiar nad Hronom, ktorí sa venujú nezvyčajnému biznisu, o ktorom ste možno ani netušili, že existuje :)

Podujatie sa bude niesť v uvoľnenej atmosfére. O chutné a zdravé občerstvenie sa postará spoločnosť Alfa Bio s.r.o., výrobca zdravých rastlinných potravín značky Lunter. Podujatie je súčasťou roadshow Štart UPs po Slovensky, ktorá sa koná od mája 2016 do februára 2017 v okresných mestách Banskobystric­kého kraja.

Na podujatí bude tiež vystavený a odprezentovaný svetový unikát – slovenský drevený počítač Xerry. Vstupné je dobrovoľné.

Generálnym partnerom je Slovak Business Agency – SBA. Partnerom podujatia je Nadácia Slovenskej sporiteľne, mesto Žiar nad Hronom a Mestské kultúrne centrum. Podujatie tiež podporili: MGROUP, s.r.o. a Lunter, s.r.o.. Mediálnym partnerom je bystrica24.sk a ziar24.sk. Organizátorom projektu je Stredoeurópske startup centrum – CESC a organizačným partnerom je Business Innovation Center Banská Bystrica.

Foto: ilustračné

Zdroj: Štart UPs
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM