Martin Károly Krimi

Šťastný starosta Gelien: Tajný sobáš v romantickej kaplnke

EXKLUZÍVNE. Prekvapili všetkých! Starosta Slaskej Daniel Gelien (36) a jeho láska Martina Dragúňová (31) si povedali áno na tajnej svadbe! O pláne zaľúbencov dokonca nevedela ani najbližšia rodina. Tá sa konala v romantickej kaplnke 20 km od Prahy.

Mladomanželia tajili svoj zámer do poslednej chvíle. O svadbe vedeli len dvaja svedkovia. Romantické áno si Gelienovci povedali v Kaplnke nájdenia sv. kríža v obci Číčovice len 20 km od Prahy. Gelienovci sú svoji od piatku 20. júla „Nechceli sme sobáš na Slovensku práve z dôvodu, aby sa zachovala jeho tajnosť,“ zdôveril sa exkluzívne pre žiar24 Daniel Gelien, starosta obce Slaská. Dodáva že to bolo ich spoločné rozhodnutie.

[size=14][color=#cc0000]­V utajení do poslednej chvíle[/color][/si­ze] Dôvod utajenia svadby je veľmi jednoduchý. Zaľúbenci sa chceli vyhnúť stresu z príprav veľkej svadby, aby si lepšie vychutnali tento pre nich určite veľký deň. „Ja som už jednu svadbu absolvoval a so mnou aj moja rodina. No a Martinkini rodičia mali tiež svadbu o dvoch svedkoch, takže história sa opakuje. Rodina určite tento náš krok pochopí a bude sa tešiť spolu s nami,“ domnieva sa Daniel Gelien.

S Martinkou sa spoznali pred vyše dvomi rokmi. Vyskúšali si aj spoločné súžitie. „Spoločnú domácnosť v našom domčeku zdieľame dva a pol mesiaca,“ konkretizuje starosta, ktorý sa preslávil aj tým, že obec Slaská nie je zaťažená žiadnym dlhom. [size=15] Onedlho vám prinesieme zábery z tajnej svadby[/size] [color=#cc0000] Súvisiace články[/color] [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.136932_Cer­naj-more,–Gelien-frajerka:-Takto-dovolenkuju-funkcionari]Černaj more, Gelien frajerka: Takto dovolenkujú funkcionári[/link] [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.45184_Da­niel-Gelien:-Rozvod-nelutujem!]Daniel Gelien: Rozvod neľutujem![/link] [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.121604_Slas­ka-konci-rok-bez-dlhu,–dokonca-s-prebytkom]Slaská končí rok bez dlhu, dokonca s prebytkom[/link]

Gelien Svadba
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM