Barbara Dallosová Rôzne Správy

Ste aj vy navždy spojení s touto školou? Zahrajte si KVÍZ o žiarskom gymnáziu

Ak ste si aj vy odkrútili stredoškolské časy v laviciach žiarskeho gymnázia, alebo ich prežívate práve teraz, poďte do toho. 10 rýchlych otázok vás hneď preverí.

Ilustračný obrázok k článku Ste aj vy navždy spojení s touto školou? Zahrajte si KVÍZ o žiarskom gymnáziu
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

Bránami Gymnázia Milana Rúfusa prechádzalo deň čo deň za svojich mladých čias mnoho Žiarčanov i cezpoľných. Naše gymnázium sa môže pochváliť absolventmi, ktorí sa presadili v najrôznejších oblastiach. Vychovalo akademikov, politikov, osobnosti zo šoubiznisu ale aj známe žiarske tváre.

Či už ste lavice žiarskeho gympla drali pred desaťročiami alebo len nedávno, iste máte na stredoškolské časy nemálo spomienok. Osviežte ich s naším rýchlym kvízom. Desať otázok preverí, čo viete o svojej alma mater.

V kvíze sa vám postupne zobrazí desať otázok. Ku každej máte na výber z troch možností, správna je, samozrejme, vždy len jedna. Avšak pozor, na odpoveď na každú otázku máte len 15 sekúnd. Ak nestihnete odpovedať v limite, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná. Kvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne. Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na facebooku a pochváliť sa ním i vaším priateľom.

Hrajte TU: Študenti, absolventi aj ostatní: Otestujte sa, koľko toho viete o žiarskom gymnáziu

Vyskúšajte tiež:

Žiarske Áčko v rýchlom kvíze: Trafíte správne 10 otázok o Pohroní?

Ste deti panelákovej džungle? 10 otázok o žiarskych sídliskách

Áno alebo nie: Rozlíšite, ktoré z tvrdení o Žiari sú fakty a ktoré výmysly?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM