Futbal Šport

Stredoslovenské derby na žiarskom štadióne: Pohronie chce Liptákom vrátiť prehru

Pred nami je ďalšie atraktívne futbalové stretnutie. Pohronie sa chystá hosťom oplatiť prehru, ktorú zinkasovalo na štadióne v Liptovskom Mikuláši.

Ilustračný obrázok k článku Stredoslovenské derby na žiarskom štadióne: Pohronie chce Liptákom vrátiť prehru
Zdroj: FK Pohronie

V piatok (10.11.) o 17.00 hodine sa na štadióne v Žiari nad Hronom odohrá ďalší z novembrových zápasov. Futbalisti z FK Pohronie privítajú na domácej pôde MFK Tatran Liptovský Mikuláš. V prvom kole Žiarčania s Mikulášanmi prehrali, teraz mu chcú prehru vrátiť.

„Hneď v prvom kole sme na jeho pôde prehrali rozdielom dvoch gólov a teraz im chceme prehru vrátiť,“ hovorí asistent trénera Rastislav Urgela s tým, že už po dobrých posledných zápasoch potrebujeme naplno bodovať. Hostia majú vo svojom rade skúsených hráčov a sú nebezpeční hlavne zo štandardných situácií.

„Na tie si musíme dať pozor a ubrániť ich vysokých hráčov,“ dodáva Urgela, ktorý však nechce hovoriť o zostave, ktorá sa v piatok na žiarskom štadióne postaví proti Mikulášu. „O zostave je ešte skoro hovoriť, pretože do piatku je ďaleko a neradi by sme ju prezrádzali. Aj kvôli súperovi. Zdravotne máme všetkých hráčov v poriadku, trénujeme naplno, svedomito sa pripravujeme a chceme doma potešiť našich fanúšikov dobrou hrou a tromi bodmi. Do zostavy sa tlačia viacerí hráči, príde aj k nejakým zmenám. Na hrot sa vracia Nurkovič po treste za 5 žltých kariet. Ostatné uvidíme. Chceme súpera prekvapiť,“ dodáva Urgela.

Foto: ilustračné

Zdroj: FK Pohronie
Zdroj: FK Pohronie
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM