Martin Károly Basketbal

Streetball s rekordnou účasťou!

Zajtrajšie basketbalové zápolenie sľubuje skvelé zážitky aj pre divákov. Do turnaja s prihlásili viac než 150 účastníkov. O zábavu majú postarané aj deti.

V rámci samostatného organizovania tohto turnaja sa ešte nikdy neprihlásilo toľko súťažiacich. „Veľmi nás teší taký záujem,“ potvrdil pre žiar24 Peter Dubeň, organizátor podujatia.

Na basketbalových kurtoch pred Súkromnou strednou odbornou školou v Žiari sa predstaví v basketbalovom turnaji až 47 družstiev. Z tohto počtu je 13 tímov detských a 19 tímov obľúbenej kategórie otec a syn.

Turnaj otvorí o 8:30 primátor mesta Ivan Černaj spolu s prezidentom Slovenskej basketbalovej asociácie Jaroslavom Janáčom. Zápasy obohatené aj detskými atrakciami sa budú podľa organizátorov hrať až do večerných hodín.

[color=#cc0000]­Súvisiaci článok [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.135730_Na-Streetball-sa-uz-od-dnes-mozete-prihlasit-aj-elektronicky!]Na Streetball sa už od dnes môžete prihlásiť aj elektronicky![/lin­k] [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.100035_Stre­etball-v-Ziari-oslavil-jubileum]Streetball v Žiari oslávil jubileum[/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM