Jakub Forgács Kultúra

Štvorica dievčat to dokázala: Tieto krásky z nášho regiónu zabojujú vo finále Miss Slovensko

To, že v našom regióne žijú krásne dievčatá, dokazuje aj finálová zostava súťaže Miss Slovensko. Svoje štyri želiezka v ohni má totiž v prestížnej súťaži aj Banskobystrický kraj.

Ilustračný obrázok k článku Štvorica dievčat to dokázala: Tieto krásky z nášho regiónu zabojujú vo finále Miss Slovensko
Zdroj: Dnes24.sk

Finalistky 20. ročníka súťaže krásy – Miss Slovensko zažili svoju spoločnú premiéru. Pred novinármi i širokou verejnosťou ich uviedla riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková. Určite vás poteší, že vo finálovej dvanástke dievčat sa ocitli až štyri z nášho kraja. O korunku krásy zabojujú Lujza Straková z Banskej Bystrice, Petra Denková z Uhorského (okres Poltár), Kristína Roháčeková z Banskej Bystrice a Paulína Pélyová z Novej Bane.

"Moja prvá finálová dvanástka v pozícii riaditeľky súťaže bude navždy prvá a teším sa, že som mohla dať týmto slovenským dievčatám šancu skúsiť v živote niečo nové. Každá z nich je osobnosť a verím, že budú mať z tejto súťaže len dobré pocity,“ povedala riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková krátko po oficiálnom predstavení finálovej dvanástky Miss Slovensko 2015.

K dievčatám súťažiacim o korunku MISS Slovensko 2015 patria: Lujza Straková z Banskej Bystrice, Petra Denková z Uhorského, Kristína Roháčeková z Banskej Bystrice, Nicole Naelová z Popradu, Bronislava Gregušová z Bratislavy, Paulína Pélyová z Novej Bane, Júlia Lengvarská zo Spišskej Novej Vsi, Simona Leskovská z Bratislavy, Barbora Fakundinyová zo Žiliny, Adriana Hodossyová z Bratislavy, Barbora Bakošová z Bratislavy a Laura Hajdušíková z Komárna.

Finálový večer Miss Slovensko sa uskutoční 24. apríla. „Zúčastniť sa Miss Slovensko bol môj veľký detský sen,“ priznala sa nám jedna zo štvorice finalistiek z nášho regiónu, Kristína Roháčeková. Mladá kráska (20) podľa vlastných slov išla do súťaže s tým, že o tom vedela len jej najbližšia rodina a priateľ.

„Nečakala som, že sa dostanem až do finále. V kútiku duše som si to veľmi priala a verila som tomu, ale na druhej strane viem, že sú na svete aj dôležitejšie veci ako súťaž krásy,“ priznala Kristína, ktorá po ohlásení finálovej dvanástky bola dojatá,, ale tiež jej bolo ľúto troch dievčat, ktoré museli opustiť súťaž z ich predfinálovej pätnástky. Viac sa dozviete v kompletnom rozhovore s touto krásnou finalistkou.

Foto: Miss Slovensko

O korunku krásy Miss Slovensko 2015 zabojujú aj štyri dievčatá z nášho regiónu
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM