Martin Károly Rôzne

T-Com mal poruchu

V sobotu vo večerných hodinách mohli niektorí zákazníci spoločnosti Slovak Telekom zaznamenať výpadok internetového pripojenia. Poruchu však nezaznamenali všetci zákazníci. Dnes nám spoločnosť poskytla aj tlačové stanovisko.

„V noci zo soboty 13. 3. 2010 o 22:40 zaznamenala spoločnosť Slovak Telekom poruchu pri overovaní prihlasovacích údajov do internetu. Technici spoločnosti sa poruchou okamžite zaoberali a odstránili ju v najkratšom možnom čase,“ uvádza Andrej Gargulák hovorca spoločnosti T-Com.

Podľa neoficiálnych informácii, ktoré nám hovorca nepotvrdil, sa malo jednať o výpadok serveru, ktorý overuje prihlasovacie údaje používateľov do internetu.

„Výpadok služieb trval cca 1,5 hodiny do nedele 14. 3. 2010 do 00:15. Neplánovaný výpadok služieb sa dotkol len tých zákazníkov, ktorí sa v tom čase chceli pripojiť k internetu. Zákazníkov, ktorí v tom čase boli k internetu pripojení, sa výpadok nijako nedotkol.“

Stanovisko ďalej uvádza: „Vzhľadom na krátkosť poruchy nepristúpi Slovak Telekom k odškodňovaniu. Je nám ľúto vzniknutej situácie a zákazníkom sa ospravedlňujeme.“

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM