Správy Samospráva

Technické služby hľadajú firmu na pomoc s plavárňou: O čo ide v zákazke?

V Žiari nad Hronom prebieha rozsiahla rekonštrukcia plavárne. Mestská eseročka, ktorá ju zastrešuje, hľadá firmu na časť prác.

Ilustračný obrázok k článku Technické služby hľadajú firmu na pomoc s plavárňou: O čo ide v zákazke?
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

Žiarske Technické služby, spol. s r.o., hľadajú firmy, ktoré zrekonštruujú vykurovanie a oceľovú konštrukciu v krytej plavárni. Objekt aktuálne komplexne rekonštruujú.

Predmetom zákazky týkajúcej sa rekonštrukcie vykurovania je napojenie nových zariadení vzduchotechniky na rozvod vykurovacej vody, podlahové vykurovanie v priestore bazénov a šatní a tiež výmena všetkých existujúcich vykurovacích telies vrátane armatúr na prívode a spiatočke vykurovacieho telesa. Jej predpokladaná hodnota je podľa súťažných podkladov približne 81 200 eur bez DPH.

Druhou časťou zákazky je osadenie oceľovej konštrukcie a posúdenia statika, a to nad 25-metrovým bazénom, nad plaveckým bazénom, zosilnenie nosnej oceľovej konštrukcie na strope suterénu pod navrhovanými obvodovými múrmi prízemia a zosilnenia existujúcich oceľových stĺpov v suteréne. Predpokladaná hodnota tejto časti zákazky je 173 000 eur bez DPH.

Ponuky môžu záujemcovia predkladať do 23. marca. Kritériom na vyhodnotenie ponúk v každej časti predmetu zákazky je najnižšia celková cena diela bez DPH.

S rekonštrukciou mestskej plavárne začali v Žiari nad Hronom začiatkom tohto roka. Rekonštrukciu, ktorú mesto financuje z vlastných zdrojov, realizujú prostredníctvom mestských technických služieb. Ich riaditeľ Igor Rozenberg už v minulosti uviedol, že na práce súvisiace s technológiami budú robiť verejné obstarávania.

Nenechajte si ujsť viac noviniek zo Žiaru a okolia a sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame.

Chcete mať vždy po ruke aj informácie zo Slovenska či zo sveta? Sledujte Facebook Dnes24.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM