Barbara Dallosová Správy

Tento drobec zmätene pobehoval pri Žiari: Určite niekomu patrí, nie je vám povedomý? FOTO

Dezorientovaný psík sa našťastie priplietol do cesty dobrým ľuďom. Psíča má obojok a určite niekomu chýba. Prezrite si fotku, možno práve vy poznáte tohto havkáča alebo jeho majiteľov....

Ilustračný obrázok k článku Tento drobec zmätene pobehoval pri Žiari: Určite niekomu patrí, nie je vám povedomý? FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Už viackrát sme prostredníctvom portálu Žiar 24 pomáhali zúfalým majiteľom hľadať ich zatúlaných domácich maznáčikov. Tentoraz sa psík našiel a hľadajú sa, naopak, majitelia. Nemá tvár žiaľ nevie povedať, kde je jej domov, niekomu ale určite musí chýbať.

,,Psíka sme našli v sobotu (6.2.) večer, okolo 18:30 hod. na ceste v zástavbe rodinných domov v obci Ladomerská Vieska. Bol dezorientovaný, priplietol sa pod kolesá auta," vysvetľuje Miroslav, ktorému sa so strateným psíkom skrížili cesty.

Ako opísal nálezca, psík je maličký, pripomínajúci ratlíka a na krku mal hrubý kožený obojok, avšak bez identifikačnej známky. Dobrý ľudia sa našli a psíka dočasne prichýlila rodina z Ladomerskej Viesky, chlpáč by sa ale určite najlepšie cítil vo svojom skutočnom domove.

Ak poznáte majiteľov, ktorí psíka hľadajú, alebo je vám odniekiaľ povedomý, podajte pomocnú ruku. Bližšie informácie o stratenom psíkovi nájdete na telefónnom čísle 0948 230 194.

Psík mal obojok, majiteľom zrejme chýba rovnako, ako oni jemu
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM