Barbara Dallosová Šport

Tereza, Šimon a Viktória na medzinárodnej súťaži: Do žiarskeho klubu sa nevrátili naprázdno!

Súrodenci Veselí a Viktória Maliková boli trojčlennou delegáciou, ktorá farby nášho mesta reprezentovala na pretekoch s účasťou štyroch krajín. A úspešne.

Ilustračný obrázok k článku Tereza, Šimon a Viktória na medzinárodnej súťaži: Do žiarskeho klubu sa nevrátili naprázdno!
Zdroj: Plavec. klub MŠK Žiar n.Hronom

Plavci žiarskeho klubu Tereza a Šimon Veselí a Viktória Maliková vyrazili na kvalitne obsadené medzinárodné plavecké preteky Veľká Cena Dolného Kubína – Žinčicový míting do Dolného Kubína (24.4.).

O umiestnenia zabojovali v nemalej konkurencii 313 plavcov zo štyroch krajín, avšak ani medzi silnými súpermi sa žiarske talenty nestratili, a ako obvykle, do materského plaveckého klubu sa nevrátili naprázdno.

Viktórii sa najviac darilo v disciplíne 50M znak, kde si vo svojej vekovej kategórii vyplávala pekné 4.miesto. V disciplíne 200M znak obsadila 9.miesto a v disciplíne 100M polohové preteky obsadila 16.miesto.

Tereza bola najúspešnejšia v disciplíne 200m znak, kde obsadila vo svojej vekovej kategórii 11.miesto, v disciplíne 50M motýlik sa umiestnila na 31.mieste, 100M polohové preteky jej priniesli 32.miesto a na 100M voľným spôsobom obsadila 40.miesto.

Šimonovým najlepším umiestnením bolo 8. miesto v disciplíne 200M prsia. Okrem toho mu v pretekoch patrilo 33.miesto v disciplíne 100M voľný spôsob a 27. miesto v disciplíne 100M polové preteky.

Čítajte tiež:

Tomu sa povie medailová žatva: Žiarske talenty si vyplávali 40 kovov za jeden deň!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM