Martin Károly Rôzne

Tesco bude otvorené aj na Štedrý deň

Ak patríte so skupiny tých, ktorí si všetko nechávajú na poslednú chvíľu, v žiarskom Tescu môžete nakúpiť aj na Vianoce. Ale len do 11 hodiny dopoludnia.

Na Štedrý deň sa všetky Tesco obchody zatvoria o 11. 00 hodine, poslední zákazníci na čerpacích staniciach budú obslúžení v tento deň do 16.00 hodiny.

25. decembra, teda na prvý vianočný sviatok budú všetky Tesco obchody zatvorené. Čerpacie stanice pri Tesco obchodoch budú otvorené od 8.00 hodiny ráno.

26. decembra 2009, teda na druhý vianočný sviatok sa Tesco prevádzky otvoria od 8-mej hodine ráno a budú mať nasledujúce dni svoj zvyčajný čas predaja. Obchodné domy budú v tento deň fungovať len do 15.00 hodiny.

Na Silvestra, posledný deň v roku, budú prevádzky otvorené do 17.00 hodiny, ale vo vybraných mestách v turisticky spádových lokalitách, vrátane čerpacích staníc po celom Slovensku, budú otvorené o hodinu dlhšie, a to v mestách – v Bratislave, Žiline, Martine, Dolnom Kubíne, Ružomberku, Banskej Bystrici, Poprade, Kežmarku a v Brezne.

1. januára 2010, teda na Nový rok, budú Tesco obchody zatvorené. Čerpacie stanice otvoríme od 10.00 hodiny.

Nasledujúci deň 2. januára budú Tesco obchody otvorené od 7.00 hodiny a ich čas predaja bude ako zvyčajne.

6. januára 2010, teda na Tri krále, budú Tesco obchody otvorené. Zmena bude len v Obchodnom dome Tesco Prešov, tam bude čas predaja od 8. 00 do 17.00 hodiny.

Zdroj:Tesco

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM