Barbara Dallosová Rôzne Správy

Thomas Puskailer o svojom detstve v Kremnici: Bola to pre mňa iná planéta, VIDEO

Vedeli ste, že vždy vysmiaty šoumen je tak trochu Kremničan? Ako hovorí, na mestečko má krásne spomienky a pre Žiar24 prezradil aj zopár príhod.

Ilustračný obrázok k článku Thomas Puskailer o svojom detstve v Kremnici: Bola to pre mňa iná planéta, VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Nie každý vie, že známy hudobník a šoumen Thomas Puskailer je spätý s Kremnicou. Teraz do nej zavítal na otvorenie novej expozície jedinečností mesta, ktorá sídli spolu s vynoveným informačným centrom v medzibrání. Thomas nebol hosťom takejto akcie náhodou, práve jeho starý otec Ján Puskailer otvoril v historickom mestečku v roku 1937 prvú cudzineckú a informačnú kanceláriu.

Thomas sa narodil i žil v Holandsku, po otvorení hraníc sa ale začal na prázdniny vracať do mestečka, v ktorom má korene. Hoci v Kremnici strávil dokopy len pár mesiacov, na chvíle u starého otca na Veterníckej ulici má bohaté spomienky. Pre Žiar24 sa rozrozprával o tom, ako strieľal kôstky z čerešní z praku, o lavičke, na ktorú vyryl svoje meno i o dojímavých rodinných stretnutiach.

,,Keď som ako osemročný prišiel do Kremnice, to bola pre mňa úplne iná planéta…," vysvetľuje so širokým úsmevom Thomas. Pozrite si celý rozhovor vo videu ↓↓↓

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM