Tlačové správy

Tip na darčeky: V tomto kremnickom obchode si určite vyberiete!

Rozmýšľate, ako v tomto predvianočnom čase potešiť vašich blízkych či seba? Navštívte LOTOS STUDIO v Kremnici. Neďaleko Zechenterovej záhrady nájdete zaujímavé služby podľa individuálnych potrieb aj obchodík s krásnym tovarom – a to všetko pod jednou strechou.

Ilustračný obrázok k článku Tip na darčeky: V tomto kremnickom obchode si určite vyberiete!
6
Galéria
Zdroj: PR

Obľúbené služby nielen pre mladých

Pani majiteľka LOTOS STUDIA poskytuje služby v oblasti manikúry, pedikúry a nechtového dizajnu už nejaký čas. Dámy s obľubou využívajú napríklad aplikáciu CND Shellacu. Pri tejto technike vôbec nedochádza k pilovaniu prirodzeného nechtu. Vyzerá užasne, vydrží naozaj dlho a na výber je veľa farebných odtieňov. Prirodzenosť je zachovaná aj pri japonskej manikúre, ktorá prírodným spôsobom dodáva nechtom hladkosť, vysoký lesk, vitamíny. Podľa pani majiteľky LOTOS STUDIA pri manikúre či pedikúre nezáleží na veku či pohlaví. Je veľmi rada, že si cestu k nej nájdu aj páni. Špeciálnou kategóriou sú seniori, ktorí môžu službu využívať za výhodnú cenu.

Zdroj: PR

Nové služby podporujúce prirodzenú krásu

Priestorové kapacity salónu LOTOS STUDIO v Kremnici, dovolili pani majiteľke ešte viac. Rozhodla sa rozšíriť svoje služby. Zostala verná predstave prirodzeného skrášľovania, a tak môžu zákazníci od začiatku roku 2017 využívať kolagénové solárium s opaľovaním. Špeciálne červené svetlo vyžarované kolagénovými trubicami stimuluje tvorbu kolagénu a elastínu v koži. Kožné bunky sa regenerujú a pokožke sú dopriate potrebné živiny. Dochádza k redukcií vrások a pigmentových škvŕn či liečbe kožných ochorení. V porovnaní napríklad s LED ošetrením pokožky na tvári, je toto špeciálne solárium zamerané na celé telo. Samozrejme, nájdu sa zákazníci, pre ktorých toto solárium nie je vhodné.

V takom prípade dostáva priestor pani kozmetička. Nová posila salónu LOTOS STUDIA sa špecializuje na rôzne ošetrenia pleti, depiláciu tela. Postará sa aj o vaše mihalnice, ktoré dotvorí. Nalíčiť vás môže podľa požiadaviek na rôzne spoločenské udalosti kvalitnou nemeckou kozmetikou ARTDECO. Okrem iného si môžete zakúpiť produkty na pleť i telo založené na prírodnej báze aj od rôznych známych značiek napríklad DADO SENS. Sme tu pre našich zákazníkov a vždy radi poradíme.

Zdroj: PR

Štýlový obchodík plný noviniek

„Naša kamenná predajňa, náš malý obchodík, je našou radosťou. Už tretí rok sme verní určitým značkám dekoratívnej kozmetiky, prírodnej bio kozmetiky, spodnej bielizne pre dámy a pánov a oblečeniu pre deti,“ hovorí pani majiteľka.

Sú predajcami takej značky, ako je Saloos, Botanico, Yankee Candle, Victoria´s Secret. V oblečení pre tých najmenších dávajú priestor nielen zahraničným, ale aj slovenským výrobcom. A krásny darček pre najbližších nájdete aj v podobe parfémov a telových mliek vyhľadávaných značiek, ako napríklad Bvlgari, Gucci, Versace a mnohé iné. Ak si nebudete istý svojím výberom, istotou sú pre vás poukážky v hodnote, ktorú si zvolíte. Tie sa následne dajú využiť na akúkoľvek službu či tovar.

Navštívte Lotos Studio osobne na Zechenterovej 333/15 v Kremnici a sami si vyberte, čím urobíte svojim blízkym radosť.

Info aj na Facebooku Lotos Studio

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Lotos Studio
6
Galéria
Zdroj: PR
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM