Martin Károly Rôzne

To najlepšie zo sveta, exkluzívne v Banskej Štiavnici

Klubový autobus FC Barcelona- Scania Noge Titanium vzbudzuje pozornosť na celom svete. Objavte, čím je tento elegantný autokar mimoriadny a vyskúšajte si jazdu v štýle šampiónov. Tento luxusný autobus možno v krátkom čase uvidíte aj v Žiari.

Prezentácia klubového autobusu bola v októbri 2008 na štadióne Camp Nou v španielskej Barcelone. Autobus prichádza na Slovensku priamo z Barcelony už v novembri tohto roku. Majiteľom autobusu je spoločnosť SOREN so sídlom v Banskej Štiavnici, ktorá plánuje pre fanúšikov klubu FC Barcelona zaujímavé aktivity.

Autobus je vybraným modelom španielskeho návrhára autobusov NOGE – model Titanium na podvozku Scania s dĺžkou 14 m a výškou 3,7 m. Má predovšetkým neprehliadnuteľný a nádherný dizajn, vďaka ktorému je ľahko identifikovateľný a zapamätateľný. Karosár NOGE si na originalite vozidla zakladá a preto ho navrhol vo farbách klubu FC Barcelona. Autobus FC Barcelona je skonštruovaný tak, aby sa zabezpečila vynikajúca prevádzková a palivová hospodárnosť a zároveň výrazne znížil vplyv na životné prostredie. Vynikajú aj jazdné vlastnosti a osvedčená legendárna spoľahlivosť výrobcu.

Autobus poskytuje celej posádke s vodičom nadštandardný komfort. Samozrejmosťou sú kožené sedačky doplnené polohovateľnými opierkami nôh, stolíky s držiakmi na nápoje, sklopnými opierkami na ruky, samonavíjacími bezpečnostnými pásmi, na mieru upravená toaleta. Odpočinok tiež spríjemnia luxusné ležadlá, hrací stôl, jedáleň a salón v klubových farbách so stolíkom v zadnej časti autobusu. V autobuse nechýbajú ani vymoženosti dnešnej doby ako napríklad individuálne rozvody audio s 8 kanálmi (mp3, IPOD), zásobník na 10 CD, 2 DVD, TDT, 6 monitorov, pripojenie do siete s internetom a navigácia. Spoločnosť SOREN pripravuje pre svojich klientov jedinečné zájazdy na futbalové zápasy FC Barcelona. V cene je doprava klubovým autobusom Scania Titanium Noge , vstupenka na zápas, vjazd autobusom priamo na štadión Camp Nou, návšteva múzea FC Barcelona, ktoré je najnavštevovanejšie múzeum v Katalánsku. Ďalej nechýba zabezpečené ubytovanie, strava a na záver prehliadka futbalového štadióna v Miláne a Bayernu Mníchov.

Športoví nadšenci by si nemali nechať ujsť turné po Slovensku, ktoré sa bude konať v okresných mestách vrámci rozpisov futbalových zápasov. Fanúšikovia FC Barcelona budú mať jedinečnú šancu posiedieť si na miestach majstrov sveta vo futbale a zažiť neopakovateľnú atmosféru. Súčasťou turné bude aj predaj tričiek, lôpt a ostatných propagačných materiálov FC Barcelona.

Tento skvost sa určite objaví aj v Banskej Štiavnici. Bližšie informácie nájdete na stránke: www.viptransport.sk Upozornenie: Správa obsahuje komerčné informácie

Bus FC
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM