Barbara Dallosová Správy

TOP 5 tém uplynulého týždňa: Nehoda na hlavnom ťahu, vynovená športová hala aj dráma s dieťaťom v kočíku...

Uplynulý týždeň bol v našom meste na udalosti bohatý. My sme vybrali 5 najklikanejších článkov týždňa. Aha, čo v našom meste najviac zarezonovalo.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém uplynulého týždňa: Nehoda na hlavnom ťahu, vynovená športová hala aj dráma s dieťaťom v kočíku...
Zdroj: Dnes24.sk

Šikovná mamina

Mladá mamička z dedinky pri Žiari si našla pekné hobby. Mamička tri a pol ročnej dcérky Zuzana z Dolnej Trnávky si k ručným prácam našla cestu práve na materskej. Chýry o jej krásnych výrobkoch sa rýchlo rozkríkli. Pohľad na tieto výtvory ukazuje, že háčkované už dávno nemusia byť iba dečky.

Čítajte tu: Šikovná mamička Zuzana (32): Stačí jej bavlna a výplň z vankúša a vznikne TAKÁTO krása!

Nehoda na hlavnej ceste

Druhá téma, ktorá čitateľov zaujímala najviac, už žiaľ nepatrí medzi tie veselé. Hrozivo vyzerajúca búračka sa stala na hlavnom ťahu mestom, teda na ul. SNP. Zasahovala polícia, záchranári i hasiči. Okrem zranení účastníkov nehoda spôsobila ešte jednu nepríjemnú kuriozitu. Stratil sa pri nej zľaknutý psík Foxík, ktorý sedel v jednom z búraných áut. Písali sme TU. So zatúlaným psíčaťom to nakoniec dopadlo dobre a počas víkendu sa šťastne vrátil k svojim majiteľom.

Čítajte tu: Nehoda na hlavnom ťahu Žiarom: Vodič (27) zrámoval pouličnú lampu i ďalšie auto! FOTO z miesta

Dráma na železnici

Sekundy hrôzy na železničnej trati! Podľa slov policajnej hovorkyne zbadala žena s kočíkom prichádzajúci vlak neskoro, o chvíľu nasledoval náraz. Polícia vysvetľuje, ako sa stala zrážka vlaku s detským kočíkom na železničnej trati v Žiari nad Hronom.

Čítajte tu: Mimoriadna udalosť na železničnej trati: Vlak narazil do detského kočíka!

Športová hala

Uplynulý týždeň bol tiež plný noviniek o našom novom športovom stánku. Premena schátranej športovej haly na modernú budovu prebiehala niekoľko mesiacov. Jeden z najväčších investičných projektov mesta za posledné obdobie je definitívne dokončený. Mesto už stihlo generálkuslávnostné otvorenie vynoveného športoviska.

Žiarska športová hala zmodernizovaná i v útrobách: Čo sa skrýva pod palubovkou? FOTO

Najnovšie info o nezamestnanosti v meste

Jedna zo známych žiarskych firiem momentálne prepúšťa, o nových pracovných miestach v regióne sa však hovorí v stovkách. Riaditeľ Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny v Banskej Štiavnici Štefan Šulek ale hovorí o klesajúcej nezamestnanosti a o stabilnom, celkom pozitívnom vývoji.

Čítajte tu: Najnovšie správy o nezamestnanosti v Žiari: Známa firma v konkurze, vznikať však majú nové fleky

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM