Aktualizované Barbara Dallosová Krimi Krimi

Tragédia na ceste v Žiarskom okrese: Kremničan (†49) na mieste mŕtvy, v aute sedeli ďalší štyria ľudia

Smutná správa z cesty v našom okrese. Podľa slov polície sa auto s päťčlennou posádkou prevrátilo na strechu. Čítajte ďalšie informácie od mužov zákona i záchranárov.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia na ceste v Žiarskom okrese: Kremničan (†49) na mieste mŕtvy, v aute sedeli ďalší štyria ľudia
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Ako v ranných hodinách (24.2.) informovalo Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici, na ceste smerom od Kremnice na Krahule k dopravnej nehode. Podľa informácií z operačného strediska malo ísť o dopravnú nehodu jedného motorového vozidla, zasahovali pri nej traja hasiči s jedným kusom techniky.

Podľa informácií od záchranárov mala nehoda tragické následky. ,,Pri nehode utrpel muž zranenia, ktoré boli nezlúčiteľné so životom a aj napriek snahe záchranárov ho oživovať týmto zraneniam podľahol," uviedol hovorca hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel.

Ako potvrdila krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová, k tragickej nehode malo dôjsť na ceste smerom z Kremnice, približne jeden kilometer od Skalky. Podľa jej slov šiel vodič z Kremnice (49) na aute zn. Suzuki SX4, pričom plynulo prešiel do protismeru, auto narazilo do stromu a prevrátilo sa na strechu.

,,Vodič bol na mieste mŕtvy. Vo vozidle boli v čase nehody štyria spolujazdci, tí skončili bez zranení. Presná príčina smrti vodiča bude známa až po vykonaní súdnej pitvy," uviedla Petrovičová s tým, že na mieste bol aj znalec z odboru cestnej dopravy a nehoda je v štádiu vyšetrovania.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM