Barbara Dallosová Správy

Tragédia v Myjave pohla aj s primátorom Antalom: Dôležité bezpečnostné opatrenie

Tragédia, pri ktorej prišla o život maloletá osoba, zmobilizovala aj naše mesto. Primátor oznámil nové bezpečnostné opatrenia.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia v Myjave pohla aj s primátorom Antalom: Dôležité bezpečnostné opatrenie
Zdroj: TASR

Mesto Žiar nad Hronom v rámci preventívnych bezpečnostných opatrení kontroluje stav autobusových zastávok a stromov, ktoré sa nachádzajú v blízkosti komunikácií. Na sociálnej sieti o tom informoval primátor mesta Peter Antal.

Opatrenie je reakciou na tragickú udalosť na Myjave, kde vietor vyvrátil autobusovú zastávku. Na mieste sa zranili dve maloleté osoby, pričom jedna zraneniam podľahla a druhá bojuje o život. Písali sme tu: OBROVSKÁ TRAGÉDIA: Vyvrátená zastávka zabila dieťa, druhé v kritickom stave, FOTO

,,Ako niekoľkonásobného otca sa ma veľmi dotkla dnešná nehoda s tragickými následkami, kedy jedno dieťa prišlo o život pod zastávkou, ktorá sa pri silnom vetre zrútila," uvádza žiarsky primátor a zároveň vyzýva občanov, ktorý majú vedia o stromoch, ktoré by mohli pri silnom vetre ohroziť zdravie či životy ľudí, aby takýto stav nahlásili Mestskej polícii.

,,Pozostalým vyslovujem úprimnú sústrasť, a zároveň chcem ubezpečiť našich obyvateľov, že sa v najbližších dňoch budeme venovať potenciálnym hrozbám, ktoré by mohlo na verejných priestranstvách spôsobiť silné veterné počasie a tieto hrozby budeme chcieť okamžite eliminovať," dodáva Antal.

Nenechajte si ujsť viac noviniek zo Žiaru a okolia a sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame.

Chcete mať vždy po ruke aj informácie zo Slovenska či zo sveta? Sledujte facebook Dnes24.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM