Barbara Dallosová Krimi Správy

Tragická nehoda: Vodič (†40) z Trnavej Hory zrážku so smetiarskym autom neprežil, FOTO

Podľa slov polície vodič z Trnavej Hory na BMW zraneniam na mieste podľahol. Čítajte, čo sa vlastne stalo.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda: Vodič (†40) z Trnavej Hory zrážku so smetiarskym autom neprežil, FOTO
6
Galéria

Polícia vo Zvolene vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v utorok (16.1.) krátko po ôsmej hodine večer na ceste I/16 v katastri obce Lieskovec. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Banskej Bystrici Mária Faltániová.

K dopravnej nehode podľa polície došlo tak, že vodič (40) BMW X3 z Trnavej Hory sa zrazil s nákladným motorovým vozidlom Mercedes Benz, ktoré viedol vodič (48) z Tuhára.

,,Vodič na vozidle BMW jazdil v smere od obce Zvolenská Slatina na Zvolen, pričom po prejazde križovatky na obec Lieskovec v miernej ľavotočivej zákrute, pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky, následkom čoho dostal na zasneženej vozovke s vozidlom šmyk," opisuje Faltániová.

Ako pokračuje, vodič na BMW prešiel v bočnom šmyku do protismeru, kde ľavou stranou auta narazil do oproti idúceho smetiarskeho vozidla. ,,Vodič vozidla BMW utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol," konštatovala hovorkyňa s tým, že škoda na vozidlách je odhadnutá na 14 000 eur a alkohol u vodiča smetiarskeho auta zistený nebol.

,,Na miesto nehody bol privolaný aj znalec z odboru cestnej dopravy a nehoda je v štádiu vyšetrovania," dodáva Faltániová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM