Tlačové správy

Tubapack investuje aj do prostredia pre zamestnancov

TUBAPACK, a.s. je dynamicky sa rozvíjajúca firma, sídliaca v Žiari nad Hronom. Jej rozvoj ide ruka v ruke s investíciami, ktoré spoločnosť smeruje do inovácií vo výrobe, výrobných priestorov či do samotných zamestnancov, ktorí u výrobcu túb pracujú.

Ilustračný obrázok k článku Tubapack investuje aj do prostredia pre zamestnancov
3
Galéria
Zdroj: Tubapack a.s.

Od roku 2006 bolo do rozvoja firmy investovaných 16,5 milióna eur, čo je pre spoločnosť s 250 ľuďmi úctyhodné číslo.

V minulosti boli zmodernizované šatne a k nim prislúchajúce sprchy a sociálne zariadenia. Ich úroveň aj dnes spĺňa vysoké štandardy v porovnaní s inými priemyselnými spoločnosťami.

Štyri renovácie v tomto roku

V tomto roku boli zrenovované až štyri priestory určené zamestnancom. Pozitívnu odozvu zaznamenala rekonštrukcia dennej miestnosti pre pracovníkov vo výrobe. Slúži na oddych počas prestávky, dá sa v nej pripraviť jedlo, káva a iné občerstvenie. Je vybavená novou kuchynskou linkou a spotrebičmi. Priestory dennej miestnosti sú plne klimatizované, čo zamestnanci ocenili najmä v letných mesiacoch.

Obnovou prešla aj kancelária majstrov, ktorým sa taktiež zlepšili pracovné podmienky. Aj tieto priestory sú plne klimatizované. Počas tohto roka firma zrenovovala tiež sociálne zariadenia vo výrobe určené všetkým zamestnancom.

Novinkou bolo vytvorenie nového pracoviska – Prípravovňa farieb. Ide o dôležitú zložku finalizácie výroby túb, ktorá sa doposiaľ delila o priestory so strediskom Prípravovňa nástrojov. Moderné zariadenie, ktorým je oddelenie vybavené, umožnilo zefektívniť proces prípravy farebnej úpravy výsledných produktov spoločnosti TUBAPACK.

Súčasť stratégie neustáleho sa zlepšovania

Generálny riaditeľ firmy Richard Pittner vidí v investíciách do prostredia pre zamestnancov veľký zmysel. „Prvé roky po tom, ako sme prevzali spoločnosť, sme sa museli sústrediť na modernizáciu výroby a investície smerovali do technológii. Neskôr sme renovovali objekty, v ktorých pôsobíme.

Aktuálne prišli na rad aj priestory pre zamestnancov. Považujeme to za dôležité investície, pretože sú namierené do starostlivosti o zamestnancov. Pretože je jasné, že ak budú pracovať v lepšom prostredí, budú efektívnejší aj spokojnejší. V zlepšovaní podmienok pre našich ľudí na pracovisku budeme určite pokračovať,“ uzatvára šéf TUBAPACKu.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Tubapack a.s.
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM