Barbara Dallosová Krimi

Ujsť im chcel za každú cenu: Žiarski policajti chytili opitého vodiča, vpálil do rodinného domu

Mladík z neďalekej obce útek nevzdával ani po tom, čo ho hliadka dobehla. Bránil sa, už však nič nezmohol.

Ilustračný obrázok k článku Ujsť im chcel za každú cenu: Žiarski policajti chytili opitého vodiča, vpálil do rodinného domu
Zdroj: Policajný zbor SR

Policajti v Žiari nad Hronom obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky ďalšieho vodiča. O prípade mladíka (25) z Dolnej Ždane informuje krajská polcía.

Mladý vodič podľa policajtov sadol v sobotu (27.6.) popoludní opitý za volant a nepekne na to doplatil. Na rovnej ceste nezvládol šmyk, zišiel z cesty a vrazil do rodinného domu.

„Z miesta dopravnej nehody sa snažil ujsť a vošiel do najbližšieho dvora, medzi rodinnými domami. V tej chvíli mu už boli ale v pätách policajti Obvodného oddelenia zo Žiaru nad Hronom. Mladík vyskočil z auta a snažil sa hliadke ujsť. Tí ho však okamžite dobehli v priľahlej záhrade. Naďalej s hliadkou nespolupracoval, pokúšal sa opäť ujsť, ale policajti mu v tom zabránili a spacifikovali ho,“ opisujú vytrvalé pokusy o útek policajti.

Ako uvádzajú muži zákona, vodič nafúkal 1,92 promile. „Vodič bol našťastie v aute sám a nikoho pri nehode nezranil. Aj táto nehoda je v štádiu vyšetrovania,“ uzatvára polícia s dôvetkom, že len za posledný týždeň eviduje v kraji 45 dopravných nehôd, pričom u siedmich vodičov bol zistený alkohol.

Nenechajte si ujsť viac noviniek zo Žiaru a okolia a sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame.

Chcete mať vždy po ruke aj informácie zo Slovenska či zo sveta? Sledujte Facebook Dnes24.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM