Monika Obrtalová Rôzne

Užite si romantický víkend v Prahe za polovicu!

Uniknite so svojou láskou a užite si nezabudnuteľné dve noci pre dvojicu v luxusnom 4* hoteli v centre Prahy len za polovicu! First Class hotel Fenix**** v srdci „Zlatej Prahy“ len kúsok od Václavského námestia bude vašim tajným úkrytom pri spoločnýc

Štýlový a luxusný hotel Fenix**** v historickom centre Prahy je pripravený postarať sa o vás s najlepším servisom tak, aby ste sa cítili príjemne a spokojne. Vďaka exkluzívnej polohe priamo kúsok od „Václaváku“ máte na dosah magickú históriu ako aj súčasnú Prahu. Ak sa chystáte na koncert, výstavu, festival, veľtrh či nezabudnuteľný víkend vo dvojici, práve sme vám našli ideálne miesto. V najbližšom okolí je celé množstvo známych turistických atrakcií a pamiatok.

Svoj spoločný deň začnete v štýlovej priestrannej izbe s bohatými raňajkami s výberom bioproduktov a bohemia sektu a zakončíte ho po návšteve reštaurácie alebo známeho baru v príjemnej posteli na špeciálne vyrobených matracoch v útulnej atmosfére so svojou láskou. Len 149€ na 2 noci pre dvojicu v luxusnom hoteli Fenix**** priamo v centre Prahy môžete získať na www.shopcity.sk. ** Ako získať svoju vychytávku ? ** Vychytávku je možné získať jednoduchým spôsobom – stačí navštíviť stránku www.shopcity.sk, vybrať si svoje mesto a kliknúť na „kúpiť“ so zadaním emailovej adresy. Peniaze sa odrátajú až po záväznom potvrdení objednávky v ďalšom kroku a výbere spôsobu platby. K zaplateniu dochádza vždy iba vtedy, ak je vychytávka aktívna – čiže sa dosiahol stanovený minimálny počet ľudí k aktivácii. V opačnom prípade zákazník neplatí nič. Šance na získanie atraktívnej zľavy sú väčšie, ak ponuku odporučíte známym a priateľom. ** Ako využiť kúpenú službu či produkt?** Po aktivácií vychytávky dostanú zákazníci CityKupón, ktorý ich oprávňuje k využitiu služby alebo zakúpeniu daného produktu. CityKupón je potrebné vytlačiť, predložiť u obchodníka a následne si luxusnú službu užiť. CityKupón je väčšinou platný 3 až 6 mesiacov.

/PR/

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM