Martin Károly Krimi

V Kremnici zasahoval vrtuľník: Michal (36) na bicykli sa zrazil s autom

AKTUALIZOVANÉ. Nešťastná zrážka cyklistu s osobným automobilom si vyžiadala zasáh leteckých záchranárov. 36-ročný Kremničan je hospitalizovaný v banskobystrickej nemocnici. V akom zdravotnom stave je momentálne Michal?

Ilustračný obrázok k článku V Kremnici zasahoval vrtuľník: Michal (36) na bicykli sa zrazil s autom
Zdroj: Webnoviny.sk

Leteckí záchranári z Banskej Bystrice leteli včera v popoludňajších hodinách do Kremnice na pomoc zranenému cyklistovi po zrážke s osobným autom. „Muža primárne ošetrila ambulancia RZP, po prílete vrtuľníka na ihrisko v Kremnici ho prevzala do starostlivosti jeho posádka,“ informuje Zuzana Turočeková, hovorkyňa AIR -TRANSPORT EUROPE.

Muž mal podľa nej poruchu vedomia, utrpel poranenie hlavy. „Lekár leteckých záchranárov v spolupráci so záchranármi RZP napojil muža na umelú pľúcnu ventiláciu, po preložení na palubu vrtuľníka bol 36-ročný muž s polytraumou prevezený do banskobystrickej nemocnice,“ dodáva hovorkyňa záchranárov.

Zranený muž utrpel vážne poranienia hlavy. Je momentálne v umelom spánku. K vývoju zdravotného stavu je zatiaľ predčasné sa vyjadrovať,“ aktuálne informuje Ružena Maťašeje, hovorkyňa Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici.

Viac informácií TU: Nešťastná zrážka cyklistu s autom v Kremnici: TAKTO sa to stalo

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM