Martin Károly Krimi

V lesoch pri Slaskej našiel svoju smrť

Včera našli v lesoch pri Slaskej nezvestného muža († 67) vlastní synovia. Bohužiaľ, oživiť sa ho nepodarilo ani lekárom. Zasahoval aj vrtuľník.

V lesoch pri obci Slaská našli nezvestného 67-ročného muža z obce Lutila. Privolanej záchrannej službe sa ho už nepodarilo oživiť. Nezvestný odišiel 16. septembra vo večerných hodinách do lesov a odvtedy o sebe nepodal žiadnu správu.

Muža našli jeho synovia a tí privolali pomoc,“ informuje nás hovorkyňa VZZS Silvia Galajda. „Na miesto bola vyslaná posádka Rýchlej lekárskej pomoci Žiar nad Hronom a tí žiadali o pomoc v nedostupnom teréne od Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby (VZZS). Z vrtuľníka spustili k pacientovi pomocou palubného navijaka lekára. Muža v teréne resuscitovali, avšak oživovacie postupy neboli úspešné,“ doplnila Galajda.

[blockquote]67-ročný pán z Lutily bol veľký obdivovateľ hôr v okolí Slaskej, často do nich chodil aj na celú noc a filmoval zver. V čase, keď telo nebohého pána vynášali z hory, bolo počuť ručanie jeleňa. Ako prítomní poznamenali, hora a zver sa sním lúčia…[/blockquote]

žiar24/tasr ilustračné foto

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM