Martin Károly Krimi

V priestoroch firmy došlo k ozbrojenej lúpeži: Maskovaný páchateľ ukradol peniaze!

Scéna, ako zo zlého filmu. Páchateľ s nožom v ruke a šálom cez tvár vošiel podľa mužov zákona do skladu so slovami: Toto je prepad, daj peniaze! Šokovaná skladníčka sa najprv snažila vyjednávať, no potom...

Ilustračný obrázok k článku V priestoroch firmy došlo k ozbrojenej lúpeži: Maskovaný páchateľ ukradol peniaze!
Zdroj: YouTube.com

Maskovaný páchateľ, oblečený v čiernej mikine s kapucňou sa hlave, šálom cez tvár a s nožom v ruke vošiel podľa policajnej hovorkyne, Márie Faltániovej, do priestorov strediska predaja technických plynov v Žarnovici.

Podľa polície zažila skladníčka dramatické chvíle. "Žena s páchateľom začala najskôr slovne jednať, neskôr sa začala brániť, pričom sa jej podarilo vytrhnúť mu z ruky nôž, opisuje prepad Faltániová.

Páchateľ podľa nej ukradol z kancelárie finančnú hotovosť 20 eur a peňaženku, v ktorej mala poškodená peniaze, osobné doklady, kartu poistenca a platobnú kartu, čím jej spôsobil škodu viac ako 190 eur. Následne z miesta ušiel.

"Po páchateľovi pátrame. Za tento zločin hrozí trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov,"dodáva na záver Mária Faltániová. K prepadu došlo 3. júna, krátko po 14-tej hodine.

Foto: ilustračné

Žiarski policajti riešia ozbrojenú lúpež: Maskovaný páchateľ ukradol peniaze!
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM