Martin Károly Kultúra

V Žiari bude workshop afrického tanca

Už túto sobotu, 4. decembra, sa v žiarskom Centre voľného času uskutoční workshop afrického tanca, s lektorkou Lenkou Kuzmovou z Banskej Bystrice. Tancovať sa bude s doprovodom perkusií.

Lenka Kuzmová sa africkému tancu venuje od roku 2002 a po prvý krát sa s ním stretla v Prahe na víkendovom workshope. Odvtedy absolvovala pravidelné kurzy a intenzívne tanečné workshopy s lektormi a lektorkami z Čiech, Nemecka, Francúzska a Afriky. „ Milujem tanec. Je to nádherné prepojenie tela a duše a tiež spôsob ako odhaľovať svoje vnútro a starať sa o svoje fyzické telo." tvrdí o sebe Kuzmová.

Africký výrazový tanec kladie dôraz na vnútornú prácu s telom, jeho vibráciu, izolovanie jednotlivých častí (hrudník, boky…), dynamiku. Je určený pre všetky vekové kategórie, ženy aj mužov. Počet učastníkov je priestorovo obmedzený preto je potrebné prihlásiť sa vopred. Bližšie info osobne u IVANY (ivanaki33@gmail.com) alebo na tel.čísle 0903 691 562.

Kurz sa uskutoční v CVČ Žiar nad Hronom, v areáli Základnej školy na Ulici M.R.Štefánika /II.ZŠ/ medzi 10.00 hod a 13.00 hod. Cena kurzu je 8 €.

Upozornenie: správa obsahuje komerčné informácie

Afrika
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM