Rôzne Správy

Valentínska noc v centre: Na stenu domu premietnu fotky a odkazy zaľúbených

V historickom centre Banskej Štiavnice chystajú originálnu valentínsku šou. Okrem odkazov zaľúbencov môže Valentínska noc poslúžiť aj ako zoznamka.

Ilustračný obrázok k článku Valentínska noc v centre: Na stenu domu premietnu fotky a odkazy zaľúbených
Zdroj: TASR

Dom Maríny v Banskej Štiavnici, kam si zamilovaní už roky chodia „zamykať“ svoju lásku a sľubovať vernosť, v tomto roku na Valentína rozžiaria fotografie zaľúbených párov. Podľa slov Kataríny Javorskej, PR manažérky neziskovej organizácie Marína a Sládkovič, môže týmto spôsobom každý vyznať lásku tomu, koho ľúbi alebo poslať láskyplné vyznanie svetu.

,,Romantickú atmosféru tohto miesta po prvý raz spojíme s najromantickejším dátumom v roku. Počas Valentínskej noci rozžiaria fasádu Domu Maríny fotografie zaľúbených dvojíc," priblížila Javorská s tým, že vyznanie lásky bolo možné vytvoriť na stránke www.zalubenastiavnica.sk do 13. februára.

,,Počas Valentínskej noci 14. februára od 18.00 h všetky fotografie s vyznaniami veľkolepo premietneme na fasáde Domu Maríny," konkretizovala Javorská.

Podujatie ale bude patriť aj nezadaným. „Pre ľudí, ktorí túžia po láske, sme pripravili špeciálnu Valentínsku zoznamku. Na stránku mohli nahrať svoju fotografiu aj s kontaktom a pripísať k nej odkaz pre toho, s ktorým sa túžia zoznámiť,“ dodala Javorská s tým, že tieto fotografie takisto premietnu na stene Domu Maríny..

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM