Barbara Dallosová Krimi Správy

Vážna nehoda pri Žiari: Mladý motorkár (16) s ťažkými zraneniami, FOTO

Nehoda dodávky a kamióna v obci pri Žiari nad Hronom podľa polície nedopadla pre šestnásťročného chlapca dobre. Čítajte, čo sa na mieste stalo.

Ilustračný obrázok k článku Vážna nehoda pri Žiari: Mladý motorkár (16) s ťažkými zraneniami, FOTO
2
Galéria

O dopravnej nehode pri Sklených Tepliciach, pri ktorej sa malo zraziť auto s motorkou, sme vás informovali TU. Ako vtedy pre Žiar24 uviedla hovorkyňa záchranárov Alena Krčová, zranený utrpel viaceré poranenia celého tela, záchranári ho previezli do nemocnice v Žiari nad Hronom, následne na vyššie pracovisko DFNsP v Banskej Bystrici.

Ako upresňujú muži zákona, nehoda sa stala na ceste medzi obcami Sklené Teplice a Podhorie a polícia ju už vyšetruje. Podľa opisu policajtov mladý motorkár zrejme nezvládol zákrutu.

,,Vodič (16) motocykla KTM z Banskej Štiavnice pri prechádzaní pravotočivej zákruty pravdepodobne neprispôsobil jazdu stavu a povahe vozovky v dôsledku čoho ho s motocyklom vynieslo do protismerného jazdného pruhu, kde v tom čase išlo nákladné motorové vozidlo Renault, následkom čoho došlo k zrážke vozidiel," uvádza polícia.

Renault podľa policajných informácií viedol vodič (29) z okresu Prievidza, ten sa nezranil. ,,Vodič motocykla sa pri nehode ťažko zranil, na prípadné zistenie alkoholu mu bol nariadený odber krvi," dodáva polícia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM