Barbara Dallosová Krimi Správy

Vážna nehoda vojenskej Tatrovky pri Žiari: Polícia hľadá svedka!

Nehoda, pri ktorej sa podľa polície zranilo niekoľko vojakov, sa stále vyšetruje. Policajti prichádzajú s výzvou.

Ilustračný obrázok k článku Vážna nehoda vojenskej Tatrovky pri Žiari: Polícia hľadá svedka!
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, vyšetrovateľ v Žiari nad Hronom vykonáva vyšetrovanie prečinu všeobecné ohrozenie v súvislosti s nehodou vojenského auta pri Žiari nad Hronom. K nehode Tatry 815 v Jalnej došlo podľa polície ešte v máji minulého roka (18.5.2017).

,,Nehoda sa stala mimo obce na účelovej komunikácii v smere od obce Močiar do obce Jalná. Vozidlo sa prevrátilo na pravý bok a došlo k zraneniu viacerých prevážaných osôb," pripomína nehodu hovorkyňa.

Podľa polície je z vyšetrovania zrejmé, že sa na mieste nehody nachádzal cyklista, muž vo veku okolo 40 rokov v cyklistickom oblečení aj s prilbou a mal pravdepodobne typ horského bicykla. Tento muž by podľa mužov zákona mohol prispieť svojou svedeckou výpoveďou k vyšetreniu nehody, napriek snahám sa ho ale policajtom doteraz nepodarilo stotožniť.

,,Prosíme svedkov, aby nám poskytli akékoľvek informácie, ktoré nám pomôžu vypátrať neznámeho cyklistu. Svedkovia sa môžu ozvať telefonicky na t. č. 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek útvare PZ. Akúkoľvek informáciu k tejto osobe je možné podať aj priamo vyšetrovateľovi PZ na t. č. 096164 3628," vyzýva na záver Faltániová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM