Správy Samospráva

Veľká rekonštrukcia v areáli žiarskej školy: Mesto hľadá firmu, ktorá ju zrealizuje

Žiarska radnica hľadá firmu, ktorá sa pustí do rekonštrukcie školskej telocvične. Jediným kritériom na hodnotenie ponúk má byť cena.

Ilustračný obrázok k článku Veľká rekonštrukcia v areáli žiarskej školy: Mesto hľadá firmu, ktorá ju zrealizuje
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

Žiarska samospráva hľadá firmu, ktorá zrekonštruuje telocvičňu pri Základnej škole na Ulici Dr. Janského v Žiari nad Hronom. Zákazku v predpokladanej hodnote 76 000 eur bez DPH obstaráva mesto prostredníctvom elektronického systému Josephine.

V rámci projektu je naplánovaná rekonštrukcia dvoch telocviční a náraďovne. Počíta napríklad s výmenou obkladu stien, odstránením starej a položením novej podlahy v telocvičniach či s novou podlahou v náraďovni.

Svoje ponuky môžu záujemcovia predkladať do 28. februára. Jediným kritériom na hodnotenie ponúk je podľa zverejnených dokumentov najnižšia celková cena.

Primátor Peter Antal pred časom informoval, že na rekonštrukciu telocvične sa podarilo mestu získať dotáciu vo výške 63 885 eur z ministerstva školstva. Telocvičňa bola podľa neho daná do používania ešte v roku 1959, a aj keď bola od toho času niekoľkokrát rekonštruovaná, v súčasnosti už potrebuje kompletnú obnovu. Preto je rád, že sa mestu podarilo s projektom uspieť.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM