Futbal Šport

Veľká výzva pre Pohronie: V Žiari si zahrajú so súperom z čela tabuľky

Silného súpera privíta FK Pohronie na žiarskom štadióne. Podvečerný zápas si vychutnáme pod umelým osvetlením.

Ilustračný obrázok k článku Veľká výzva pre Pohronie: V Žiari si zahrajú so súperom z čela tabuľky
Zdroj: FK Pohronie

Už tento piatok (20.10.) o 18.00 hodine nastúpia naši chlapci proti silnému súperovi z čela tabuľky. Zápas so Sereďou odohrá FK Pohronie na žiarskom štadióne pod umelým osvetlením.

To, že pôjde o ťažký duel, potvrdzuje asistent trénera Rasťo Urgela a ako podotýka, čaká nás veľmi kvalitný súper z čela tabuľky, ktorý má momentálne dobrú športovú formu.

„Špeciálne sa však na neho nepripravujeme. Pracujeme v podobnom duchu ako posledné týždne. Chceme sa prezentovať útočným futbalom, ako tomu bolo naposledy aj v Žiline či domácich zápasoch,“ hovorí ďalej Urgela s prezrádza aj to, či dôjde k zmenám v kádri: „K nejakým zmenám určite príde. Minimálne k jednej, keď sa po treste za 5 žltých kariet vracia do zostavy Ján Nosko. Stále máme zranených Riša Župu a Jána Sojku, chorý je opäť Erik Nepšinský.“

Sereď je momentálne v tabuľke na druhom mieste s jedenásťbodovým náskokom pred Pohroním. „S mužstvom Serede máme v posledných sezónach nepriaznivú bilanciu, ale aj tá musí raz skončiť a my veríme, že to bude práve v piatkovom domácom zápase. Preto pozývame všetkých priaznivcov na toto stretnutie, aby prišli podporiť našich hráčov v čo najväčšom počte,“ pozýva na záver Rasťo Urgela.

Zdroj: FK Pohronie
Zdroj: FK Pohronie
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM