Barbara Dallosová Správy

Veľké jarné upratovanie začalo: Zametače vyrazili do žiarskych ulíc, cieľ jasne vytýčený aj na FB!

Proti neporiadku v našich uliciach v týchto dňoch nasadili mestské Technické služby veľké zametače. Dnes možno upracú aj pod vaším oknom.

Ilustračný obrázok k článku Veľké jarné upratovanie začalo: Zametače vyrazili do žiarskych ulíc, cieľ jasne vytýčený aj na FB!
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

,,Dobré ráno, už čoskoro budeme mať komunikácie bez kamienkov," prihovorila sa dnes Žiarčanom oficiálna facebooková stránka mesta.

Jarné dni sa pomaly blížia a je čas aj na adekvátnu údržbu mestských komunikácií. Je na neuverenie, že ešte včera doobeda pokrýval žiarske cesty a chodníky sneh. Čítajte TU. Dnes sú ulice suché a mestská eseročka pokračuje v ich zametaní. Ako vysvetlil riaditeľ Technických služieb Igor Rozenberg, s intenzívnym čistením sa začalo už pred niekoľkými dňami. ,,V uliciach sú tri vozidlá. Posypanú zem, teda kamienky a vzniknutý prach treba po zime odstrániť," povedal.

Dnes sa zametacie stroje pohybujú po Ul. Sládkovičovej v smere od nemocnice, Ul. Dr. Janského, Ul. M. R. Štefánika a na Námestí Matice slovenskej. Na Ul. A. Dubčeka budú čistiť chodníky po oboch stranách a v medziblokových priestoroch.

Čítajte tiež:

Mesto sa tento rok plesne po vrecku: Na chodníky vyčlenilo 200 000, investovať chce aj do nového zariadenia

Špeciálny prístroj už brázdi žiarske cesty: Výtlky po zime mali byť minulosťou

Žiarske cesty a chodníky pod lupou: Pozrite, koľko do nich mesto vrážalo rok po roku!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM