Tlačové správy

Veta: „Nedokážem sa naučiť cudzí jazyk!“ je blud

V jazykovej škole ZARAZ, ktorá patrí so svojimi 23 pobočkami medzi najväčšie na Slovensku, sú na túto vetu zvyknutí.

Ilustračný obrázok k článku Veta: „Nedokážem sa naučiť cudzí jazyk!“ je blud
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Vždy, keď k nám zavíta niekto s tvrdením, že sa nedokáže naučiť cudzí jazyk, musím sa pousmiať“, vysvetľuje manažérka jazykovej školy ZARAZ v Žiari nad Hronom Bronislava Zigová.

Odpovedá otázkou: „A ako ste sa naučili materinský jazyk?“ Takmer vždy príde rovnaká odpoveď: „Neviem, to som sa neučil, to viem odmalička.

„Príďte sa teda pozrieť na našu ukážkovú hodinu ZADARMO a uvidíte ako angličtinu a nemčinu vyučujeme my. Nič za to nedáte a po skúsenosti na vlastnej koži uveríte, že so správnym prístupom sa cudzí jazyk dokáže naučiť naozaj každý.“

Študenti jazykovej školy ZARAZ sú známi tým, že po prvom kurze si minimálne 80% z nich zakúpi aj ďalší kurz a potom ďalší. Nie však preto, že stále nič nevedia, ale preto, že konečne našli metódu výučby, pri ktorej na sebe vidia reálne pokroky.

Už na prvej vyučovacej hodine rozprávajú cudzím jazykom, nemajú domáce úlohy a jazyk sa učia priamo na hodinách so školeným lektorom. Ten ich nenápadne učí riadenou konverzáciou, jednoducho a prirodzene. Veľmi podobne tomu ako sa učili svoj materinský jazyk, len rýchlejšie.

Kurzy prebiehajú počas celého dňa a sú vhodné pre všetky jazykové úrovne, od úplných začiatočníkov až po pokročilých, a tiež ako príprava na maturitu.

Tak neváhajte a príďte si vyskúšať ich ukážkovú hodinu ZADARMO aj vy!

Ste vítaní v pondelok 11.2.2019 o 18­.00 hod v jazykovej škole ZARAZ v Žiari nad Hronom, na Š. Moysesa 431/10 (bývalý Pioniersky dom). Bližšie informácie vám radi poskytnú na 0917 109 899 a­lebo na bronislavazigova@zaraz.sk.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: ZARAZ
Zdroj: ZARAZ
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM