Barbara Dallosová Kultúra

Víkendové akcie v Žiari a okolí: Kliknite a vyberajte

Koniec týždňa je čas na relax. Doprajte si aktívny oddych a vyrazte tento víkend von. Prinášame pár tipov...

Ilustračný obrázok k článku Víkendové akcie v Žiari a okolí: Kliknite a vyberajte
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

Balónová maškarná diskotéka

piatok o 17:00 hod., MsKC Hlavná sála, Žiar nad Hronom
Balónová maškarná diskotéka je určená pre všetky detičky, ktoré sa radi prezliekajú za svoje obľúbené rozprávkové, alebo filmové postavičky. Čaká na vás skvelá zábava, diskotéka plná balónov, vaši obľúbení hrdinovia, ale i nafukovacia šmýkaľa.

Benefičný galavečer V.

piatok o 17:00 hod., MsKC Kremnica
Benefičný galavečer spojený s módnou prehliadkou spoločenských šiat organizujú OZ Pes a mačka v ohrození, mesto Kremnica a ZUŠ J.L. Bellu v Kremnici. Výťažok z podujatia bude venovaný na podporu opustených a týraných zvierat.

Večer pod hviezdnou oblohou

piatok o 18:00 hod., Krajská hvezdáreň a planetárium Maximiliána Hella, Žiar nad Hronom
Multimediálny program vo Hviezdnej sále s využitím možností planetária nás oboznámi s celým vývojom vesmíru, poskytne pohľad na našu nočnú oblohu, predstaví najznámejšie súhvezdia a vysvetlí povahu niektorých úkazov. Po skončení programu je pre vás za priaznivých poveternostných podmienok pripravené pozorovanie večernej oblohy astronomickým ďalekohľadom.

Obecný ples v Starej Kremničke

piatok o 19:00 hod., Kultúrny dom Stará Kremnička
K šnúre plesov sa pridáva aj Stará Kremnička. Hrať bude skupina Akropola, návštevníkov čaká aj ďalší kultúrny program, švédske stoly a tombola.

KC Divadlo na hrane – Humoristické dialógy

sobota o 18:00 hod., Kino Akropola Kremnica
Za autorským Divadlom Na Hrane stojí dvojica Michal Chmeliar a Tomáš Lazár. Ich celovečerné predstavenia sú zložením viacerých krátkych dialógov. A hoci každý z nich je samostatný, všetky spájajú prvky absurdna, irónie a satiry.

KINOTIP: Kruhy

sobota o 19:30 hod., Kino Hron Žiar nad Hronom
Slávny horor o znepokojivom videu, ktorého diváci umierali presne týždeň potom, čo ho videli, práve napísal ďalšiu kapitolu. Hrôzostrašné je na tom predovšetkým to, že sa Samara, hlavná antihrdinka Kruhov, so svojim filmom presunula z videokazety do online éry, kde sa šíri omnoho jednoduchšie a rýchlejšie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM