Barbara Dallosová Kultúra

Víkendový oddych a zábava: 9 tipov pre Žiarčanov!

Čaká nás jeden z chladnejších novembrových víkendov. To ale neznamená, že ho treba presedieť doma. Rozprávka alebo akčná komédia v kine Hron, dlho očakávané vystúpenie Hany Zagorovej či unikátny benefičný koncert nabitý lokálnymi interpretmi... Stačí si vybrať!

Ilustračný obrázok k článku Víkendový oddych a zábava: 9 tipov pre Žiarčanov!
Zdroj: Dnes24.sk

Piatok 14. novembra

Hopa hopa: Novembrové dielničky – Pozývame deti na tvorivé dielne, kde si vyrobíme darčekové krabičky a do nich náramky, kreatívne sponky do vlasov, gumičky, pletené prívesky na kľúče a rôzne iné ozdoby.

Kedy a kde: 14:00, MsKC Detský kútik Hopa hopa, Žiar nad Hronom

Film Falošní poliši – Bola by to dokonalá akčná krimikomédia o dvoch policajtoch a veľkých parťákoch, až na jednu maličkosť: naši hlavní hrdinovia vôbec nie sú policajti. Do služieb zákona sa totiž kamaráti Justin a Ryan dostali tak trochu nelegálne a to len vďaka tomu, že sa obliekli do policajných kostýmov a vyrazili na jednu párty.

Kedy a kde: 19:00, Kino Hron Žiar nad Hronom

Sobota 15. novembra

Koncert Štekot – Žiarsky mládežnícky parlament pripravil unikátny koncert s príznačným názvom, ktorý má pomôcť zvieratám zo žiarskeho útulku. Vystúpia lokálne kapely a interpreti. Výťažok, rovnako ako aj prinesené nepeňažné dary (granule, obojky…) poputujú do útulku.

Kedy a kde: 19:00, Caffe Bar La Musica Žiar nad Hronom

Hana Zagorová & Boom!Band – Jedna z najväčších hviezd česko-slovenskej hudobnej scény, príde v októbri na Slovensko a poteší svojich priaznivcov galakoncertom, v ktorom odznejú jej najväčšie hity !!! Exkluzívny hosť: Petr Rezek

Kedy a kde: 19:00, MsKC Hlavná sála, Žiar nad Hronom

Príbehy jazzu – Príbehy jazzu vám spríjemnia sobotný večer v banskoštiavnickom Trotuar cafe.

Kedy a kde: 19:00, Trotuar Café, Banská Štiavnica

Nedeľa 16. novembra

Rozprávka Škatuliaci – Dobrodružná animovaná komédia z dielne amerických tvorcov. Dej sa odohráva v Syrovanoch, kde po zotmení radšej nikto nevychádza z domu. Z podzemných skrýš vyliezajú zvláštne bytosti nazývané Škatuliaci, ktoré kradnú všetko čo im príde pod ruku.

Kedy a kde: 16:00, Kino Hron Žiar nad Hronom

Film Interstellar – Akčné scifi oceňovaného režiséra Christophera Nolana v obsadení hviezd ako Matthew McConaughey či Anne Hathaway. Náš čas na Zemi sa chýli ku koncu. Tím výskumníkov sa odhodlá na najodvážnejšiu misiu v histórii ľudstva: vycestuje z našej galaxie a ich cieľom bude zistiť, či má ľudstvo budúcnosť medzi hviezdami.

Kedy a kde: 18:00, Kino Hron Žiar nad Hronom

Život, viera, umenie – Predstavenie publikácie Život, viera, umenie, ktorá je jedným z výsledkov projektu V jednom duchu. Autorka metódou rozhovoru poukázala na duchovné a ľudské hodnoty autorov. Výber umelcov nie je náhodný. Umelci s veľkým menom ako Bartko, Bázlik, Feldek, Kálay, Rúfus, Zelinová a iní.

Kedy a kde: 15:00, Ev. a v. chrám Boží v Kremnici

Svätoantonská heligónka – Skvelá nedeľná zábava nielen pre skôr narodených. Dvanásty ročník obľúbeného podujatia v obci Svätý Anton.

Kedy a kde: 15:00, Kultúrny dom Svätý Anton

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM