Barbara Dallosová Krimi Správy

Vodička (63) pri Žiari skončila mimo cesty: Polícia hovorí o príčinách nehody, FOTO

Vodička s autom zletela z R1, z auta zostala kopa plechov. Polícia ozrejmuje, čo sa stalo na rýchlostnej ceste pri Žiari nad Hronom.

Ilustračný obrázok k článku Vodička (63) pri Žiari skončila mimo cesty: Polícia hovorí o príčinách nehody, FOTO
Zdroj: Policajný zbor SR

O večernej (20.8.) nehode na na R1 v Lehôtke pod Brehmi sme vás informomvali v článku: Pri Žiari vyletelo z R1 auto: Zostal v ňom zakliesnený človek, FOTO

Podľa prvých informácií od hasičov auto zišlo z cesty a zostala v ňom zakliesnená osoba. Tá bola vyslobodená a odovzdaná záchranárom. Ako najnovšie informuje krajská polícia, vodička (63) sa aj napriek hrozivo vyzerajúcemu autu zranila našťastie len ľahko.

,,Vodička osobného auta v dôsledku únavy prešla na nespevnenú časť vozovky, kde narazila do trávnatého svahu. Auto sa pravdepodobne cez strechu prevrátilo, prerazilo oplotenie rýchlostnej cesty a zostalo stáť nepojazdné mimo cesty," uvádzajú policajti.

Ako dodáva polícia, k mikrospánku dochádza hlavne pri monotónnej jazde na úsekoch ako sú diaľnice alebo cesty prvej triedy. Príčinou nie je len nedostatok spánku, ale závisí to aj od jeho kvality a súvisí aj s horúcimi letnými dňami.

Ťažké nehody spôsobené únavou sa údajne najčastejšie vyskytujú počas noci alebo popoludní medzi treťou a štvrtou hodinou.

FOTO: Auto vyletelo z R1, skončilo na tráve
9
Galéria

Nenechajte si ujsť viac noviniek zo Žiaru a okolia a sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM