Martin Károly Iné športy

Volejbal: Staršie žiačky získavajú cenné skúsenosti

Družstvo starších žiačok VK MŠK Žiar nad Hronom privítalo na svojej palubovke hostí z čela tabuľky, doteraz neporazenú Banskú Bystricu. Pre vyspelejšieho súpera neboli naše hráčky veľkou prekážkou pri získaní plného počtu bodov.

V minulom kole sa Žiarčankám podarilo získať aspoň jeden bod. Bystričanky im to ale neumožnili. „Z môjho pohľadu stále robíme príliš veľa vlastných chýb, ale z pohľadu početných divákov sa družstvo neustále zlepšuje. Budem optimistom a veriť, že sa mýlim ja a nie diváci,“ komentuje výsledok zápasu Ján Odzgan, jeden z trénerov starších žiačok.

Do konca súťaže ostávajú už len dva kolá. Budúcu sobotu vycestujú Žiarčanky do Čadce, o týždeň budú doma hostiť dievčatá z Hnúšte. Tréner starších žiačok verí že nasledujúcimi dvomi zápasmi si Žiarčanky vylepšia skóre a odrazia sa z dna tabuľky. „Srdečne Vás pozývame v sobotu, 3.12.2011 kedy sa o 10,00 začne prvý zápas posledného kola jesennej časti súťaže,“ dodáva na záver Odzgan.

Volejbal, STARŠIE ŽIAČKY VII. kolo:

Žiar nad Hronom – Banská Bystrica 1. zápas 0:3 (-10,–10,–9), 2. zápas 0:3 (-10,–7,–16)

Zostava: Žužu Drienková, Zuzka Hriňová, Baja Hrončeková, Katka Krajčiová, Vany Krajčiová, Kikuš Kružlicová, Terka Rihová, Baška Romancová, Kaja Silná, kapitánka Kika Smutková, Nona Uhrovičová a Alicka Talánová. Treneri: Odzgan A Kosorinská

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM