Barbara Dallosová Správy

Voľné lístky na Daniela Hůlku majú svojich majiteľov: Toto sú mená výhercov!

Česká legenda ukáže v žiarskom Hotela LUNA*** to najlepšie z klasiky i muzikálových melódií, ktoré ho preslávili. O dva volňásky ste mohli hrať s naším portálom. Týmto dvom šťastlivcom sa odpovedať na súťažnú otázku oplatilo.

Ilustračný obrázok k článku Voľné lístky na Daniela Hůlku majú svojich majiteľov: Toto sú mená výhercov!
Zdroj: Dnes24.sk

V muzikáloch krvilačný gróf Drakula, v opere Don Giovanni, na filmovom plátne kráľ Brambas z rozprávky Z pekla štěstí a v osobnom živote niekoľkonásobný držiteľ strieborného českého slávika. Na svojom konte má niekoľko sólových albumov, podieľal sa však aj na mnohých ďalších, spolu s poprednými českými umelcami. To je Daniel Hůlka.

Teraz sa vám najlepší český muzikálový spevák predstaví so svojím programom priamo v Žiari. Už túto nedeľu 1. marca 2015 o 20:00 hod. komornej atmosfére kongresovej sály Hotela LUNA***.

My sme sa rozhodli obdarovať dvoch z vás. Chceli sme len odpoveď na otázku: Aká je kapacita kongresovej sály Hotela LUNA*** ?

Správna odpoveď znie 150 miest. Prišli na to mnohí z vás, z desiatok odpovedí sme ale mohli vyžrebovať len dve. Šťastnú ruku sme mali na jedného pána a jednu dámu.

Toto sú výherci lístkov na Muzikálový recitál Daniela Hůlku: Peter Zorkóczy a Olinka Lukáčová

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM