Barbara Dallosová Krimi

Vytrhol zvodidlá a skončil v priekope: Zbesilá jazda opitého vodiča pri Žiari, FOTO

Krajskí policajti dvíhajú varovný prst. Počas víkendu havarovalo niekoľko opitých vodičov. Jeden z nich medzi Žiarom a blízkou obcou.

Ilustračný obrázok k článku Vytrhol zvodidlá a skončil v priekope: Zbesilá jazda opitého vodiča pri Žiari, FOTO
2
Galéria

Alkohol neustále predstavuje veľkú hrozbu, najmä pokiaľ vodiči pod jeho vplyvom sadajú za volant. To opäť prízvukuje banskobystrická krajská polícia a pripomína, že od začiatku roka zaznamenala už 155 nehôd, pri ktorých úradoval alkohol. Len za uplynulý víkend v kraji pribudli tri ďalšie takéto nehody. Jedna z nich sa stala v smere zo Žiaru nad Hronom na Lovču.

„Vodič bezdôvodne vyšiel na pravú krajnicu, naraziť do zvodidiel, strhnúť riadenie vľavo, prejsť cez protismernú časť cesty na ľavú krajnicu, naraziť do ľavého zvodidla, ktoré mal vytrhnúť, vôjsť do priekopy a prednou časťou vozidla naraziť do náprotivného svahu priekopy,“ opisujú muži zákona. Muž, ktorý sedel za volantom, nafúkal 1,90 promile.

Policajti v tejto súvislosti pripomínajú, že odhaľovanie vodičov jazdiacich pod vplyvom alkoholu zostáva ich prioritou. „Naďalej budú policajti vo zvýšenej miere kontrolovať vodičov na cestách a pri zistení porušení budeme postupovať nekompromisne!“ odkazujú vodičom.

Zostaňte v obraze! Najčerstvejšie správy zo Slovenska

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM