Martin Károly Rôzne

Výzva na predloženie cenovej ponuky

Obec Slaská plánuje realizovať dielo „Výmena okien a vchodových dverí na budove sociálneho strediska SČK“, ktorého technické riešenie bude spočívať v nasledovných prácach a dodávke materiálu:

  • dodávka materiálu: plastové okná s kovaním (600×1200 mm – 6 ks, 920×1500 mm – 4 ks, 1530×1500 mm – 2 ks, 2680×2100 mm – 6 ks) a plastové dvere s kovaním, vnútorné a vonkajšie parapetné dosky,
  • dodávka služieb: demontáž pôvodných okien a dverí, montáž nových okien a dverí, montáž vnútorných a vonkajších parapetných dosiek, murárske práce. Každý záujemca si osobne vykoná miestnu obhliadku miesta realizácie diela a odborne si zameria jednotlivé rozmery okien a dverí na vlastnú zodpovednosť. Obstarávateľ za prípadné chyby nebude niesť zodpovednosť a prípadnú škodu spôsobenú nesprávnym zameraním bude znášať zhotoviteľ diela.

Podmienky vypracovania cenovej ponuky:

  1. Cenovú ponuku je potrebné vypracovať pre verejného obstarávateľa – Obec Slaská podľa výkazov uvedených v opise predmetu zákazky.
  2. Navrhovanú cenu vypracujte položkovite, vrátane cien materiálu a služieb.
  3. Navrhovanú cenu uvádzajte s DPH.
  4. Vysvetľovaním podmienok uskutočnenia dodávky tovaru a služieb je poverený starosta obce – 0907 877 769, e-mail: starosta@slaska.sk. Po telefonickom dohovore je možné uskutočniť miestnu obhliadku.
  5. Cenovú ponuku doručte na adresu: Obec Slaská, Slaská č. 17, 966 22 Lutila v zapečatenej obálke. Obálku označte heslom „Cenová ponuka – SČK“. Na obálke ďalej uveďte názov spoločnosti, sídlo, resp. meno živnostníka s miestom podnikania.

Termín:

Termín doručenia cenovej ponuky je určený do 5.10.2011, vrátane dňa 5.10.2011 do 15,30 hod. Cenová ponuka musí byť v tomto termíne fyzicky doručená na obecnom úrade prostredníctvom pošty, osoby alebo kuriérskou službou. Na cenové ponuky podané na pošte v posledný deň lehoty sa prihliadať nebude, resp. nedodržanie termínu a času doručenia cenovej ponuky bude mať za následok, že predmetná cenová ponuka bude vylúčená a nebude súčasťou hodnotiaceho procesu.

Hodnotiace kritériá:

  • cena
  • doterajšie referencie uchádzača
  • termín uskutočnenia diela

Veríme, že budete na našu výzvu reagovať a vypracujete cenovú ponuku v súlade so stanovenými podmienkami.

Daniel G e l i e n, v.r.
starosta obce

Upozornenie: správa obsahuje komerčné informácie Foto: Letecké zábery obce Slaská, autor: obec Slaská, zdroj: www.slaska.sk

Slaska SCK
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM