Tlačové správy

Zabudnite na mýty o drevodomoch: Môžete mať taký aj neďaleko Žiaru!

Ľudia si často pod slovom „drevodom“ predstavia zrub, alebo drevenú chatu. Drevodomy však predstavujú moderné a úsporné bývanie, ktoré vizuálne nerozoznáte od murovaných domov. Čítajte viac.

Ilustračný obrázok k článku Zabudnite na mýty o drevodomoch: Môžete mať taký aj neďaleko Žiaru!
9
Galéria

Tím WOODHOUSE vám ponúka realizáciu kvalitných nízkoenergetických a pasívnych drevodomov na kľúč. U nás sú kvalita, zodpovednosť, serióznosť a spokojnosť zákazníka na prvom mieste. Naša prednosť spočíva vo vyše 10 ročných skúsenostiach a tímovej práce.

Ľudia si často pod slovom „drevodom“ predstavia zrub, alebo drevenú chatu. Drevodomy však predstavujú moderné a úsporné bývanie, ktoré vizuálne nerozoznáte od murovaných domov,

Nespornou výhodou je aj rýchlosť výstavby (4 mesiace) a nižšie náklady na vykurovanie aj samotnú výstavbu ako pri murovanom dome.

Preto, ak ešte váhate nad realizáciou svojho vysnívaného domčeka, kontaktujte nás a môžeme navštíviť naše už zrealizované projekty.

Pokiaľ uvažujete začať s výstavbou domu hneď, v okrese Žiar nad Hronom je aktuálne jediná úplne dokončená lokalita so stavebnými pozemkami s kompletnými inžinierskymi sieťami – IBV Slaská-Diely, kde je ešte k dispozícii niekoľko voľných stavebných pozemkov.

Stačí si vybrať pozemok a typ domu, ktorý Vám máme postaviť a ešte tento rok v ňom budete bývať!

Viac o nás a našej práci sa dozviete na webovej stránke www.woodhouse.sk.

Bližšie informácie vám rád poskytne p. Matúš Látka – 0918 743 821, info@woodhouse.sk

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zabudnite na mýty o drevodomoch: Takto môže vyzerať ten váš
9
Galéria
Zdroj: REALITY SERVICE
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM