Barbara Dallosová Krimi Rôzne Správy

Zaparkoval auto a zrazu... Takto ho našli žiarski mestskí! FOTO

Keď zaparkujete auto, čakáte, že ho nájdete na tom istom mieste. V tomto prípade to tak ale nebolo a žiarski mestskí policajti museli pristúpiť k manévru...

Ilustračný obrázok k článku Zaparkoval auto a zrazu... Takto ho našli žiarski mestskí! FOTO
1
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Hliadka Mestskej polície (MsP) v Žiari nad Hronom zasahovala v stredu (30.8.) krátko popoludní pri kurióznej dopravnej situácii. Osobné auto stálo na frekventovanej križovatke ulíc neďaleko centra priamo na prechode pre chodcov. Neobvykle ,,zaparkované" auto si všimol aj náš čitateľ (foto v galérii).

,,O 12:52 sme dostali oznam, volal pán, že na križovatke Ul. Štefana Moysesa a Dubčekovej parkuje vozidlo na priechode pre chodcov, naši policajti tam prišli o 13:00. Išlo o osobné motorové vozidlo zn. Peugeot striebornej farby," potvrdil Pavol Páleník z Referátu pre výkon policajnej služby MsP. . Podľa jeho slov auto stojace takmer v križovatke ohrozovalo bezpečnosť premávky, a tak ho musela hliadka ešte pred príchodom majiteľa odtlačiť mimo cestu. Ako dodal, vodič takto nezaparkoval úmyselne, pokute sa však aj tak nevyhol.

,,Vodič pravdepodobne pri parkovaní nedostatočne zatiahol ručnú brzdu, po opustení vozidla vodičom sa dalo vozidlo samovoľne do pohybu a pohlo sa smerom do križovatky. Majiteľ auta bol zákonným spôsobom riešený za priestupok, ktorého sa dopustil," uzavrel Páleník.

Titul. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM