Barbara Dallosová Krimi

Zásah kukláčov v Bartoške: Vieme, koho zobrali a prečo!

Dedinka medzi Žiarom a Kremnicou zažila poriadnu drámu. V tej hlavnú rolu zohrali drogy a zásah maskovaných zložiek z Národnej kriminálnej agentúry. Pozrite, koho a za čo zadržali...

Ilustračný obrázok k článku Zásah kukláčov v Bartoške: Vieme, koho zobrali a prečo!
Foto: Slávka Kellová

Bartošova Lehôtka, medzi Žiarčanmi známa aj ako Bartoška, s v piatok (20.3.2015) poobede stala dejiskom scény ako vystrihnutej z kriminálneho seriálu. Polícia mala na muške dílerov drog.

,,Dňa 20.03.2015 v obci Bartošova Lehôtka vykonali príslušníci Národnej kriminálnej agentúry Prezídia Policajného zboru akciu zameranú na zadržanie podozrivých osôb, ktoré v Banskobystrickom kraji mali vykonávať distribúciu omamných a psychotropných látok," informoval Martin Wäldl z oddelenia komunikácie a prevencie Prezídia policajného zboru.

Ako ďalej vysvetlil, práve v Bartošovej Lehôtka policajné zložky zastavili motorové vozidlo s dvojčlennou posádkou. Jeden z jej členov im drogy odovzdal dobrovoľne. ,,Zadržaný Jozef K. dobrovoľne vydal 17,8g kokaínu. Celková hodnota zaistenej látky na čiernom trhu predstavuje približne 1 400 – 1 800 eur," hovorí Wäldl v číslach a dodáva, že páchateľovi hrozí za uvedený skutok trest odňatia slobody od 3 do 8 rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM