Tlačové správy

Zelený háj: Bývajte moderne v objatí zvolenskej prírody

Súčasným trendom v bývaní je moderný industriál obklopený nedotknutou prírodou. Ide o lákavé spojenie, ktoré má majiteľovi dopriať luxus mestského života a dokonalú psychohygienu v jednom.

Ilustračný obrázok k článku Zelený háj: Bývajte moderne v objatí zvolenskej prírody
8
Galéria
Zdroj: BEEVAM, s.r.o.

Presne taký je aj projekt Zelený háj, ktorý rastie na Zlatom Potoku vo Zvolene. Aké bývanie ponúka a čím všetkým je výnimočný?

Dnešní záujemcovia o kúpu nehnuteľností nehľadajú len obyčajné bývanie. Hľadajú domov, a tak rezidencie, ktoré vznikajú, musia spĺňať množstvo prísnych kritérií. Nejde pritom len o nehnuteľnosť samotnú. Dôležitá je aj kvalitná vybavenosť, pocit bezpečia a najmä výhodná lokalita, kde budúci majitelia nájdu všetko, čo pre svoj každodenný život potrebujú. Všetko toto a ešte ďaleko viac ponúka aj nový rezidenčný projekt Zelený háj na Zlatom Potoku vo Zvolene. Ponúka moderné bývanie v objatí prírody a svojím nadštandardným prevedením vás už na prvý pohľad ohúri aj dávkou luxusu. Bytový dom Margaréta, ktorý je prvou fázou projektu je kompletnou rekonštrukciou pôvodnej budovy školy, ktorá sa nachádza v jeho areáli. Práce sú v plnom prúde a jeho dokončenie je plánované na koniec roka 2022. Nové byty na Zlatom potoku sú tak konečne realitou.

Vyhľadávaná lokalita

Rezidencia Zelený háj je nový projekt, ktorý sa nachádza priamo na Zlatom Potoku. Ide o obľúbenú časť mesta Zvolen, ktorá je známa svojou dobrou dostupnosťou do centra, ale aj mimoriadne rýchlym napojením na všetky hlavné ťahy, ktoré Zvolen prepájajú so zvyškom Slovenska. Výhodou Zlatého Potoka je tiež kompletná občianska vybavenosť. Okrem škôlok, základných a aj stredných škôl tu nájdete aj pestrú ponuku obchodov, vďaka čomu máte vždy všetko potrebné priamo na dosah ruky.

V obklopení zelene

Zelený háj nie je len obrazným pomenovaním. Tento nový rezidenčný projekt je skutočne postavený uprostred prírody, s množstvom zelene a stromov všade, kam sa len pozriete. Zeleň tvorí až polovicu zastavaných plôch celého areálu, takže spojenie s prírodou a oddych od mestského ruchu vám tu rozhodne nebude chýbať.

Zdroj: YouTube.com

Dokonalý priestor pre malých aj veľkých

Okrem dospelých, ktorí môžu svoj voľný čas tráviť aj na blízkom workoutovom ihrisku, si bývanie v Zelenom háji obľúbia aj tí najmenší. V bezprostrednej blízkosti rezidencie sa totiž nachádza aj niekoľko detských ihrísk s množstvom zaujímavých atrakcií. Okrem toho má Zelený háj aj svoj vlastný uzavretý areál so samostatným vstupom slúžiacim vyslovene pre svojich obyvateľov, vďaka čomu budú vaše deti v neustálom bezpečí.

Dostatok súkromia

Rezidencia Zelený háj ponúka osem 2-izbových a dvadsaťštyri 1-izbových bytov. Bývanie v tejto lokalite tak bude charakteristické uzavretou komunitou a dostatkom súkromia, ktoré je pri dnešných ponukách bývania ozajstnou vzácnosťou. Súčasťou rezidencie je okrem toho aj 36 parkovacích miest, a tak sa nebudete musieť každý večer trápiť otázkou, kde zase zaparkujete.

Nadštandard za cenu štandardu

Jednotlivé byty, rovnako ako aj samotný bytový dom Margaréta, vás už na prvý pohľad zaujme nielen moderným vzhľadom, ale aj svojimi netradične vysokými stropmi, ktoré do jednotlivých priestorov vnášajú vkus a poriadnu dávku vzdušnosti.

Prevedenie do bytového štandardu, v ktorom sa byty odovzdávajú svojim novým majiteľom, je okrem toho vyskladané z omnoho kvalitnejších materiálov, než na aké ste za bežných okolností zvyknutí. Noví majitelia sa tak môžu tešiť na moderné, dizajnovo navrhnuté bývanie vybavené nadštandardnými materiálmi a najnovšími smart technológiami.

Tie navyše spĺňajú energetické certifikáty A0, a tak vám popri štýlovom vzhľade každý mesiac ušetria aj niekoľko desiatok či stoviek eur navyše.

Viac informácií na www.zelenyhaj.sk, alebo na predajnom mieste, ktoré sa nachádza vo Zvolene na ulici P. O. Hviezdoslava oproti hotelu Academic.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: BEEVAM, s.r.o.
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM