Správy Samospráva

Žiarska radnica hľadá firmu: Zákazka pre nový športový areál

Na výstavbu nového športoviska odsúhlasili žiarski poslanci 300 000 eur. Teraz mesto hľadá firmu, ktorá dodá práce.

Ilustračný obrázok k článku Žiarska radnica hľadá firmu: Zákazka pre nový športový areál
Zdroj: TASR

Žiarska samospráva hľadá firmu, ktorá zrekonštruuje bežeckú dráhu v areáli Základnej školy na Jilemnického ulici a upraví jej okolie. Zákazku mesto obstaráva prostredníctvom elektronického systému Josephine.

Predpokladaná hodnota zákazky je podľa zverejnených informácií približne 266 150 eur bez DPH. Predmetom obstarania je rekonštrukcia oválu dlhého 300 metrov so šprintérskou rovinkou dlhou 130 metrov na športovisko s umelým športovým povrchom a tiež revitalizácia okolitého priestoru ihriska.

Ako sa uvádza v súťažných podkladoch, kritériom na vyhodnotenie ponúk bude najnižšia cena. Ponuky môžu záujemcovia podávať do 16. apríla.

Primátor Peter Antal pred časom informoval, že v areáli Základnej školy na Jilemnického ulici vybudujú menší atletický štadión. Slúžiť bude nielen tunajším školákom, ale aj Atletickému klubu MŠK, ktorý v meste pôsobí. Okrem bežeckej dráhy bude v areáli aj doskočisko na skok do diaľky a cvičisko na hod guľou. Na výstavbu atletického areálu odsúhlasili žiarski poslanci 300 000 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM