Barbara Dallosová Kultúra

Žiarske céčko pripravené na plesovú sezónu: Okrem Bálu Žiarčanov ešte dve ďalšie akcie

Čas obliekať róby je tu a medzi obľúbené podujatia tohto druhu v našom meste patrí Bál Žiarčanov. Okrem neho žiarske Mestské kultúrne centrum (MsKC) chystá tento rok ešte dva ďalšie plesy, avšak trochu iné...

Ilustračný obrázok k článku Žiarske céčko pripravené na plesovú sezónu: Okrem Bálu Žiarčanov ešte dve ďalšie akcie
Zdroj: TASR

MsKC v Žiari nad Hronom pripravilo v januári program pre všetky vekové kategórie. Na báloch a plesoch si zatancujú deti, dospelí, ale aj seniori.

Na Bále Žiarčanov aj ohňová šou

Pestrý kultúrny program, tanečnú zábavu, bohaté švédske stoly a atraktívnu tombolu ponúkne už 4. ročník podujatia Bál Žiarčanov, ktorý sa bude konať v piatok 15. januára v hlavnej sále MsKC.

Ako informovala Petra Demková z MsKC, programom bude sprevádzať Marián Čekovský, ktorý sa predstaví nielen ako zabávač, ale aj ako spevák. Do tanca zahrá banskobystrická hudobná skupina Hit band so speváčkou Dagmar Rostandt, nebude chýbať ani DJ Fabo a DJ-ka Sofi F a na polnoc je pripravená magická ohňová a UV šou formácie Anti Agna.

Pre deti aj seniorov

V piatok 22. januára v hlavnej sále MsKC sa bude na Plese seniorov zabávať najstaršia generácia. Do tanca jej zahrá hudobná skupina Ideál z Novej Bane, chýbať nebude ani tombola a občerstvenie. V MsKC však nezabudli ani na deti, pre ktoré chystajú detský maškarný bál. Konať sa bude v nedeľu 31. januára v hlavnej sále MsKC. Organizátori avizujú bláznivý karneval plný farieb, hier, atrakcií a rozprávkových postavičiek.

Môže vás zaujímať:

Čo zaujímavé sa chystá v Žiari a okolí počas januára? 10 podujatí, o ktorých by ste mali vedieť

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM