Barbara Dallosová Kultúra

Žiarski hudobníci oslávia narodeniny: Koncertom so špeciálnym gratulantom

Muzikanti majú za sebou plodný rok a aj okrem narodenín je čo oslavovať. Ako inak, koncertom.

Ilustračný obrázok k článku Žiarski hudobníci oslávia narodeniny: Koncertom so špeciálnym gratulantom
Foto: Katarína Reiterová

Po úspešnom česko-slovenskom turné Sľúbili sme si lásku sa pesničkár Janko Kulich so skupinou Kolegium vracajú domov, aby so svojimi fanúšikmi oslávili svoje 4. narodeniny, veľké turné, ale aj zisk Interpretačnej Por­ty.

Ako sľubujú plagáty, koncertovať sa bude 18. decembra v divadle, konkrétne v divadelnej sále žiarskeho MsKC. Program samotní hudobníci skloňujú ako špeciálny. Ponúkne staršie, ale aj úplne nové piesne v aranžmánoch pre veľkú skupinu, ktorú špeciálne pre túto príležitosť doplnia muzikanti Martin Huba na elektrickej gitare, Igor Haveta na bicie a Branislav Višňanský na klavír.

,,Veľmi sa tešíme DOMOV a do DIVADLA. Bude to úplne iný koncert ako sme doteraz absolvovali. Divadelná sála ponúka skvelú atmosféru a zároveň intimitu. Žiadny veľký humbuk, ale skôr muzikantský zážitok, dávka poetiky a piesne, ktoré sme už dávno, alebo ešte vôbec nehrali. Všetky piesne budú mať navyše nové aranžmány, na ktorých neustále pracujeme spoločne s celým Kolegiom a ďalšími skvelými muzikantmi," vysvetľuje frontman Janko Kulich.

Koncertu pripadol predsviatočný dátum a ako zdôrazňuje Kulich, určite nebudú chýbať ani vybrané koledy z projektu Žiarivé Vianoce. ,,Na záver by som ešte spomenul aj špeciálneho hosťa a gratulanta Vratka z Iné Kafe, ktorý sa k nám pridá len tak sám s gitarkou," láka Kulich.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM